Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt
Eksempel på en anderledes jobannonce:

Selvstændig driftsleder med sans for mennesker og køer søges

Det er mandag morgen. Du møder kl. 6.00, og morgenmalkningen burde være afsluttet. Det er den ikke. Til gengæld er der kaos. En ko er skredet ud, da den skulle til at gå ind i malkestalden, og blokerer nu det hele. De to medarbejdere har skubbet og hevet alt for længe, men den rejser sig ikke. De andre køer vader oven på den. De skulle have været malket for længst, og mælken sprøjter.

Hvad gør du?

Vi forestiller os, at du med køligt overblik får snakket de panikslagne medarbejdere til ro så malkningen af de desperate køer kan gå i gang i den ledige side af malkestalden. Du kan straks se, at koen har brækket benet, så der intet er at gøre, så du tager boltpistolen og det nødvendigt udstyr for at gøre en ende på dens lidelser. Samtidig ringer du til en ekstra ansat, der kan overtage fodringen for dig, det gør denne medarbejder med glæde, for på vores bedrift, arbejder vi som et hold. Sidst på dagen giver du kage til eftermiddagskaffen, mens du vender situationen med medarbejderne så alle går hjem med en følelse af at have lært noget.

Hvis du gør det, er du vores nye driftsleder.

Vi søger nemlig en person, der ikke lader sig slå ud af uventede hændelser. En teamplayer, der er mindst lige så god til at arbejde med mennesker, som med dyr. En faglært landmand med så meget erfaring, at du uden tøven tør tage egne beslutninger.
Vi er en ambitiøs malkekvægsbedrift med 200 årskøer og tre udenlandske ansatte.

Som driftsleder skal du være den, der får samarbejdet til at fungere. Du har det godt med, at mennesker er forskellige og er god til at få det bedste ud af andre.

Som driftsleder får du ansvaret for fodring og vedligehold af samtlige maskiner.
Vi forventer naturligvis, at du er stabil og pålidelig og taler enten dansk eller engelsk.

Kontaktoplysninger indsættes her.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram