Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Kvægrådgivning

Køer ved foderbord

Vi ønsker at skabe en større bundlinje

I Fjordlands rådgivning vægter vi nærhed, rådgivning og sparring højt. Ny viden er i fokus, så vi altid kan optimere og give dig det bedste udbytte og bundlinje. Den nyeste viden formidler vi ud til dig ved bl.a. besætningsbesøg, igennem ERFA møder og undervisning af elever.

Vores fokus er at yde en kvægrådgivning, der bidrager til at skabe større bundlinje. Dette betyder, at et højt DB eller en høj ydelse ikke kan stå alene. Der skal også fokus på omkostninger.

Vi møder dig lige der hvor du gerne vil mødes

Vi starter gerne bilen og trækker i gummistøvlerne både i regn og slud for at møde dig på staldgangen, i marken eller der, hvor du føler et behov. Du er altid velkomne til at komme forbi kontoret til en snak.

Kort sagt vi gør vores bedste for at du og din bedrift er i centrum, og at du får netop den rådgivning, som optimerer din bedrift – såvel menneskeligt som økonomisk.

KvægXperten ejes af Fjordland og AgriNord og er efter overdragelsen af kvægrådgiverne fra Lemvig en af landets største indenfor specialeret kvægrådgivning med fokus på det tværfaglige samarbejde.

Alene kan du meget, sammen kan vi mest – sådan lyder kvægXpertens slogan. Dette er netop årsagen til beslutningen om at overdrage kvægrådgivere til kvægXperten.
Hos KvægXperten arbejdes der professionelt og meget målrettet for kunderne. Målet er nemlig at bidrage til optimeringen inden for alle områder af kvægproduktionen. 

Derfor vægtes det tværfaglige samarbejde med relevante afdelinger hos Fjordland og AgriNord stadig meget højt, for at sikre en helhedsorienteret og professionel kvægrådgivning.
Hos KvægXperten får du kvægrådgivning indenfor alle områder af mælkeproduktionen, slagtekalveproduktion og ammekøer

Hos kvægXperten finder du professionel kvægrådgivning inden for alle områder af mælkeproduktionen, ammekøer og slagtekalvsproduktion. Vores mål er, at opretholde et højt vidensniveau samt løbende, at udvikle og opbygge specialviden blandt vores rådgivere. Dette skaber et solidt grundlag for kompetent rådgivning, og dermed værdi for vores kunder. Vi hjælper dig med at sætte realistiske mål og med at forfølge dem.

Kompetent og erfaren kvægrådgivning

Hos KvægXperten får du kvægrådgivning baseret på ny viden, opnået erfaring og praktisk indsigt. Vi arbejder helhedsorienteret og tværfagligt.

Tæt sparring, og individuelle løsninger

Vi anser tæt sparring, med vore kunder, samt god dialog med kvægproduktionens øvrige samarbejdspartnere som vigtige elementer – i udviklingen og optimeringen af bedriften.

Der udarbejdes individuelle aftaler om, hvad kvægrådgivningen skal indeholde herunder opfølgning, der indgår som en naturlig del af aftalen. Vi har skarpt fokus på, at rådgivning skal afspejle sig på bundlinjen. Vi ønsker at udfordre dig på ”sådan plejer vi at gøre”.

Lad os mødes på staldgangen

For at yde den bedst mulige rådgivning, er det vigtigt med indsigt i staldforholdene, grovfoderhåndteringen, besætningen m.v. Derfor har vi altid gummistøvler og kedeldragt i bilen, når vi kommer på besøg, lad os mødes på staldgangen.

Alene kan du meget – men sammen kan vi mest - KvægXperten – vi er lige i nærheden!

Køer der spiser
Køer

Tværfaglig samarbejde

I KvægXperten vægter vi højt at arbejde tværfagligt. Vi tror på, at vi kan yde en endnu bedre rådgivning, til gavn for dig som kunde, ved at samarbejde på tværs af faggrænser.

Som eksempler på det tværfaglige samarbejde kan vi nævne Grovfoderskolen (Fjordland), Grovfoderstyring (Agri Nord) og ”Et spadestik Dybere” (Fjordland). I ovennævnte er der især et tæt samarbejde med planterådgivere samt virksomhedskonsulent. Ligeledes er der ofte, et tæt samarbejde med økonomirådgiverne, når der udarbejdes budgetter og laves budgetopfølgning.

I det hele taget, indgår vi meget gerne i samarbejder med alle landbrugsvirksomhedens interessenter. Her kan bl.a. nævnes dyrlæger, avlsrådgiver, klovbeskærer, mælkekvalitets-rådgiver m.fl.

BESØG VORES SIDE HER

Stærkeste team indenfor kvægrådgivning

Vi tror på synergier, og derfor er kvægXperten dannet af Fjordland og Agri Nord pr. 1. januar 2017.

Vi har samlet vores kompetencer indenfor kvægrådgivning, og yder derfor områdets bedste kvægrådgivning. Besøg vores fælles hjemmeside www.kvxp.dk og læs meget mere om hvad vi tilbyder. Eller kontakt vores medarbejdere 

Køer på græs - kvægrådgivning

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram