Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Dashboard & eOverblik

Dashboard er dit digitale beslutningsgrundlag. Her får du et et samlet overblik, og styrker dit beslutningsgrundlag med aktuelle data, der fortæller dig, om du er på rette vej.

Dashboard er til dig, der vil:

forbedre dit beslutningsgrundlag i hverdagen
følge den løbende udvikling i de økonomiske og produktionstekniske tal for din virksomhed
dykke ned i dine tal og vurdere årsagen til udviklingen
kunne tilpasse virksomhedens informationer, så de passer til dine behov og fokusområder
Dashboard er også til dig, der vil have et overblik over din virksomhed, som er nemt at forstå, og som opdateres med de nyeste data hver dag.

Overblik over udvalgte nøgletal

Det er et digitalt værktøj, der består af en række kort, der viser de økonomiske og produktionstekniske nøgletal, som du selv har udvalgt. Det kan for eksempel være din fremstillingspris, dit celletal, dit salg af smågrise og dit dækningsbidrag.

Dashboard er med til at sikre et unikt indblik i din virksomheds temperatur, og du har mulighed for at reagere hurtigt på selv små advarsler. Dette er med til at sikre både overskud og udvikling for din virksomhed.

Det gør at du kommer helt tæt på det vigtigste nøgletal for netop din virksomhed.
Lisbet B. Bodilsen

LISBET B. BODILSEN

Økonomirådgiver
Direkte: 9615 3584
E-mail: lbb@fjordland.dk
Kontakt Lisbet, hvis du har spørgsmål eller gerne vil hjælpes i gang med Dashboard
KONTAKT MIG NU

Daglig kommunikation med medarbejdere og rådgivere

Dashboard kan også bruges i den daglige kommunikation med din nøglemedarbejder og dine tætteste rådgivere, og herved at du en helt unik mulighed for at navigere hurtigt og effektivt, således du ikke kører i grøften.

Tallene opdateres dagligt, så du hver dag kan holde øje med, om du følger dit budget.

Hvis tallene ligger over eller under det, du forventer, kan du gå i dybden med det enkelte tal og vurdere, hvor det er gået galt – eller godt – og nå at reagere i tide. Når du zoomer ind, kan du se posteringer pr. måned helt ned på de enkelte bilag.

På den måde hjælper Dashboard dig med at få større indsigt i din økonomiske situation, så du kan træffe bedre beslutninger.

Find det Dashboard, som passer til dit behov

Du kan vælge mellem 2 versioner af Dashboard. Dashboard Pro er til dig, der vil have indsigt i de enkelte postering. Dashboard er til dig, der gerne vil se, hvad Dashboard kan.
DASHBOARD PRO
Saldo på konti dagligt
Produktionsdata
Detaljer
Udforsk
Historik
Bilag/PDF
Dashboard Fjordland Økonomi - Folder
DASHBOARD
Saldo på konti dagligt
Produktionsdata
Se hvad det koster at få DashboardKØB DASHBOARD

eOverblik

Dit eOverblik bliver opdateret hver måned, så du kan se de vigtigste økonomiske resultater og produktionstekniske nøgletal for din virksomhed. Både for den enkelte måned og for år til dato.

Med eOverblik kan du sammenholde dine tal. Du kan gå i dybden – helt ned på kontoniveau og til de enkelte posteringer. Du kan kigge på tværs af dine produktionssteder og driftsgrene, så du kan tage den økonomiske puls på de enkelte dele af din virksomhed. Og så kan du benchmarke dine steder op mod hinanden.

eOverblik er til dig, der vil have databaseret sparring med din rådgiver, så I sammen kan sikre den bedst mulige fremtid for din virksomhed.
Find det eOverblik, som passer til dig:

EOVERBLIK PRO

Pro er til dig, der har flere produktionssteder og måske flere CVR-numre. Pro består af funktionerne Overblik, Detaljer og Priser og Mængder. Her kan du opdele dine resultater på steder og produktionsgrene og gå i dybden på de enkelte steder. Har du flere CVR-numre kan du få et samlet overblik på tværs af dine virksomheder.
Saldo på konti dagligt
Overblik
Produktionsgrene
Totaløkonomi
Ledelsesrapport
Udlæs data
Periodeafstemt
Koncernoverblik
Lokationer
Årsager
Detaljer
Prognoser
Alle funktioner fra Dashboard Pro
Se hvad det koster at få eOverblik
eOverblik er din digitale ledelsesrapport, som giver dig overblik over din virksomhed på tværs af produktionsgrene og steder...
eoverblik fjordland økonomi - Folder

EOVERBLIK

eOverblik er til dig med ét sted og ét CVR-nummer, og det består af funktionerne Overblik, hvor du får det samlede overblik, og Detaljer, hvor du kan dykke ned i dine data.
Saldo på konti dagligt
Overblik
Produktionsgrene
Totaløkonomi
Ledelsesrapport
Udlæs data
Periodeafstemt
Alle funktioner fra Dashboard Pro
KØB EOVERBLIK

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram