NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Socialjura

Har du og din familie styr på social- og arbejdsmarkeds-lovgivningen?

Social- og arbejdsmarkedslovgivningen kan være en jungle at finde rundt i. I tilfælde af f.eks. barsel, arbejdsløshed, efterløn, pension, sygdom og invaliditet er det godt at kende mulighederne i det offentlige system.

Vores rådgivere er opdateret på social- og arbejdsmarkedslovgivningen og er dermed rustet til at rådgive dig i forhold omkring den aktuelle lovgivning og praksis. De har erfaring på området og kan hjælpe med udfærdigelse af ansøgningsskemaer og kontakten til relevante myndigheder. 
Socialjura Socialøkonomi Fjordland økonomi social- og arbejdsmarkedslovgivningen barsel efterløn pension sygdom invaliditet fleksjob førtidspension

SOCIALØKONOMI

Tænk på dig selv og det sted i livet, du står lige nu. Måske kan du ikke forestille dig, at du skulle få brug for hjælp til at finde ud af gode løsninger for dig selv.
Vi tænker, at du måske alligevel på et tidspunkt i dit liv kan få brug for rådgivning.
Vi har delt livet op i tre faser, som du kan læse mere om i dette afsnit.
LÆS MERE

ARBEJDSMILJØ

Arbejdsmiljø er de påvirkninger, relationer og vilkår dine medarbejdere arbejder under. Den tekniske og sociale udvikling på arbejdspladsen er også en del af arbejdsmiljøet. Netop den del kan bidrage til det enkelte menneskes sikkerhed på kort sigt samt til den fysiske og psykiske sundhed på længere sigt.
LÆS MERE

"Socialjura handler ikke om paragraffer, det handler om at have ro i maven..."

Margit Galsgaard, Revisorassistent

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handsetbubble linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram