NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Praktisk planteavl

Praktikken omkring det at drive planteavl kan være mange ting. Vi har rigtig god erfaring med planteavlsrådgivning og det at være praktiske i marken i vækstsæsonen, få kigget på dine marker løbende og få erfaringsudvekslet med andre landmænd med samme interesser som dig. Tænker du på at dyrke dine marker pløjefrit med reduceret jordbehandling? Lad os kigge forbi hos dig og se hvilke muligheder der ligger på dine marker.

Majsmark - praktisk planteavl

Markbesøg og ERFA grupper

Sørger du for at få besøg af din planterådgiver i vækstsæsonen? Vi anbefaler ét eller flere markbesøg i vækstsæsonen.
Ønsker du sparring med andre landmænd, har vi ERFA gruppen, der passer til dig. Fjordland arrangerer, at grupper af landmænd med de samme interesser mødes med jævne mellemrum og udveksler erfaringer. Vi laver grupper på 8-10 landmænd samt en planterådgiver fra Fjordland. Langt de fleste landmænd bliver så glade, at de fortsætter i deres ERFA gruppe år efter år.

LÆS MERE
En hånd fuld af jord, med en orm i midten - praktisk planteavl

Reduceret jordbehandling

Hvad er reduceret jordbehandling? Hvorfor dyrke uden pløjning? Hvordan kommer jeg i gang? Hvor lidt er nok? Der er masser af spørgsmål, og svarene på det afhænger fuldstændig af, hvilken tilgang du har til det at dyrke pløjefrit.  Nogle synes, det er en udfordring, andre er meget interesseret i dyrelivet i jorden og nogle tredje vil gerne opbygge mere organisk stof i jorden. Men det helt store argument for at indføre reduceret jordbehandling i dit landbrug er ønsket om at spare tid og dermed omkostninger.

LÆS MERE
Natur - Praktisk planteavl

Landsforsøg, sortsvalg og Onfarm

Landsforsøg er forsøg og demonstrationer, der udføres i et samarbejde mellem Fjordland og SEGES.
Forsøgene gennemføres sammen med lokale landmænd, og er grundlag for, at der hvert år genereres den nyeste viden indenfor planteavl i vores områder.
Har du lyst til at prøve et produkt på din mark, og få brugbare resultater? Så er OnFarm et gratis værktøj, som SEGES udbyder i samarbejde med Teknologisk Institut.

LÆS MERE

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram