Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Skatterådgivning

Skat er et vigtig område af din økonomiske situation - derfor er skatterådgivning essentielt

Skattereglerne ændrer sig hele tiden, og noget man sjældent kan klare selv. Det er vigtigt hele tiden, at optimere sine skattemuligheder. 

Med Fjordlands skatterådgivning risikerer du ikke store og unødvendige skattebetalinger. Vi hjælper vores kunder til store besparelser og øget indtjening.

Når du får lavet skatteregnskab hos Fjordland, sikrer vi at:

skatterådgivning fjordland

Skattelovgivningens krav er overholdt

Regnskabet danner baggrund for en kompetent rådgivning

Du som virksomhedsejer har et overblik

Med skatterådgivning fra Fjordland optimerer vi både den private indkomst og indkomsten fra virksomheden, uanset om indkomsten kommer fra en personlig ejet virksomhed eller et selskab. Optimeringen tager altid udgangspunkt i, hvad der er bedst for kunden i den givne situation, derfor tager vi også højde for samspillet med offentlige pensioner, efterløn, sygedagpenge mv.

Skattereglerne bliver forklaret, så de er til at forstå og vi lytter til kundens ønsker og behov – for at kunne anbefale den helt rigtige løsning for dig. Kort sagt, sikrer vi at du hos os har adgang til stor viden indenfor det skattemæssige område.

Virksomhedsetablering og skat

Virksomhedsetableringer/-ophør samt skatteregler ved investeringer i ind- og udland er en naturlig del af vores arbejde. Vi har derudover mange års erfaring med skattesager ved Skattestyrelsen og Skatteankestyrelsen/Landsskatteretten.

Registrering af virksomhed og skat

Vi hjælper dig med at registrere din virksomhed korrekt ved etablering enten som en momspligtig eller som en lønsumsafgiftspligtig virksomhed.

KONTAKT OS

Klage over Skattestyrelsens afgørelser til Skatteankestyrelsen

Uoverensstemmelser omkring ejendomsavance, genvundne afskrivninger, straksfradrag, udlejningsejendomme eller finansielle kontrakter - skattesager kan omhandle mange ting.

Vi har mange års erfaring med alle slags skattesager, og hjælper dig hvis du er kommet i Skattestyrelsens søgelys. Vi hjælper med sagsbehandlingen eller med at anke afgørelserne til skatteankestyrelsen.

Sagsomkostninger i skattesager, der ankes til Skatteankestyrelsen, refunderes fuldt ud, hvis sagen ender med, at du får medhold helt eller i overvejende grad, mens der refunderes 50 procent, hvis du ikke får medhold.

Kompetent skatterådgivning giver gode resultater

Vi holder os hele tiden opdateret på ny viden og lovgivning indenfor skatterådgivning, det er med til at sikre dig en meget kompetent rådgivning, som er tilpasset din virksomhed og din situation.

Lad os tage os af:

Skattemæssige forhold vedr. selskaber

Skattemæssige forhold vedr. dødsboer. Her kan der være tale om et skattefrit dødsbo

Skattestrategier i den løbende drift og ved generationsskifte mv.

Skatteretslige sager og diverse skattemæssige forhold

Vi kan være behjælpelige med, at tage kontakt direkte til SKAT, i det tilfælde, at der er brug for det. Vi er ligeledes også behjælpelige med en second opinion hvis du har fået en skattesag.

Kontakt vores eksperter på området

INGE S. KJELDSEN

Skatteekspert

KARSTEN KNUDSEN

Skatteekspert
KONTAKT OS

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handsetarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram