Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Skatterådgivning

Skat har stor betydning for din virksomheds økonomiske situation - derfor er skatterådgivning et vigtigt emne hos Fjordland

Det er vigtigt at optimere sine skattemuligheder, men skattereglerne ændrer sig hele tiden, og som virksomhedsejer kan det derfor være udfordrende at holde sig opdateret i forhold til de komplicerede regler.  

Med Fjordlands skatterådgivning risikerer du ikke store og unødvendige skattebetalinger. Vi hjælper vores kunder til store besparelser og øget indtjening.

Når du får lavet skatteregnskab hos Fjordland, sikrer vi at:

Skattelovgivningens krav er overholdt

Regnskabet danner baggrund for en kompetent rådgivning

Du som virksomhedsejer har et overblik

Har du spørgsmål til skat?

Vil du vide mere om Fjordlands skatterådgivning eller har du konkrete spørgsmål til skatterelaterede emner, så kontakt Inge...
KONTAKT MIG
Inge Stadsgaard Kjeldsen

INGE S. KJELDSEN

Afdelingsleder, revisor og skatteekspert

Vi optimerer din indkomst - både virksomhedens indkomst og din private indkomst... 

Med skatterådgivning fra Fjordland optimerer vi både den private indkomst og indkomsten fra virksomheden, uanset om indkomsten kommer fra en personlig ejet virksomhed eller et selskab. Optimeringen tager altid udgangspunkt i, hvad der er bedst for kunden i den givne situation, derfor tager vi også højde for samspillet med offentlige pensioner, efterløn, sygedagpenge mv.

Skattereglerne bliver forklaret, så de er til at forstå og vi lytter til kundens ønsker og behov – for at kunne anbefale den helt rigtige løsning for dig. Kort sagt, sikrer vi at du hos os har adgang til stor viden indenfor det skattemæssige område.

VIRKSOMHEDETABLERING OG SKAT

Virksomhedsetableringer/-ophør samt skatteregler ved investeringer i ind- og udland er en naturlig del af vores arbejde.

REGISTRERING AF VIRKSOMHED OG SKAT

Vi hjælper dig med at registrere din virksomhed korrekt ved etablering enten som en momspligtig eller som en lønsumsafgiftspligtig virksomhed.

KONTAKT OS

Klage over Skattestyrelsens afgørelser til Skatteankestyrelsen

Uoverensstemmelser omkring ejendomsavance, genvundne afskrivninger, straksfradrag, udlejningsejendomme eller finansielle kontrakter - skattesager kan omhandle mange ting.

Vi har mange års erfaring med alle slags skattesager, og hjælper dig, hvis du er kommet i Skattestyrelsens søgelys. Vi hjælper med sagsbehandlingen og med at anke afgørelserne til Skatteankestyrelsen.

Sagsomkostninger i skattesager, der ankes til Skatteankestyrelsen, refunderes fuldt ud, hvis sagen ender med, at du får medhold helt eller i overvejende grad, mens der refunderes 50 procent, hvis du ikke får medhold.

Kompetent skatterådgivning giver gode resultater

Vi holder os hele tiden opdateret på ny viden og lovgivning indenfor skatterådgivning, det er med til at sikre dig en meget kompetent rådgivning, som er tilpasset din virksomhed og din situation.

Lad os tage os af:

Skattemæssige forhold vedr. selskaber

Skattemæssige forhold vedr. dødsboer. Her kan der være tale om et skattefrit dødsbo

Skattestrategier i den løbende drift og ved generationsskifte mv.

Skatteretslige sager og diverse skattemæssige forhold

Vi kan være behjælpelige med, at tage kontakt direkte til SKAT, i de tilfælde, hvor der er brug for det. Vi er ligeledes behjælpelige med en second opinion hvis du har fået en skattesag...

Karsten Knudsen

KARSTEN KNUDSEN

Revisor og skatteekspert

Har du spørgsmål til skat?

Vil du vide mere om Fjordlands skatterådgivning eller har du konkrete spørgsmål til skatterelaterede emner, så kontakt Karsten...
KONTAKT MIG

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handsetarrow-down-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram