Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Miljø, Natur & Klima

DIGITALE DRÆNKORT

Den nemmeste og hurtigste måde at skabe overblik over dine drænkort. Du har dem altid lige ved hånden og skal ikke tænke på om det nu er en forældet kopi...

LÆS MERE HER

MILJØ PÅ INDUSTRIVIRKSOMHEDER

I miljøafdelingen har vi bred erfaring med den offentlige miljøforvaltning. Vi kan derfor hjælpe med alle typer af spørgsmål, der kan opstå omkring virksomheders miljøforhold.

LÆS MERE HER

MILJØKONTROL OG MYNDIGHEDSBEHANDLING

Alle landbrug over en vis størrelse, herunder deltids- og hobbylandbrug skal have miljøkontrol – eller miljøtilsyn, som de kalder det hos kommunen.

LÆS MERE HER

MILJØGODKENDELSE AF HUSDYRBRUG

Vi laver miljøgodkendelser i landbruget, og er de helt rigtige når du har brug for en miljøgodkendelse af husdyrbrug på dit landbrug.

LÆS MERE HER

MILJØLEDELSE

For store industrivirksomheder har miljøledelse længe været en del af hverdagen. For landbrugsvirksomheder er det knap så kendt.

LÆS MERE HER

MINIVÅDOMRÅDER

Idéen med minivådområderne i landbruget er, at fange næringsstoffer fra markdræn, inden de kommer ud i vandmiljøet, og samtidig skabe de bedste vilkår for flora og fauna.

LÆS MERE HER

ÅRLIGT MILJØMØDE

Vil du gerne holdes løbende opdateret på miljøområdet og være på forkant med udviklingen? Fjordland tilbyder et årligt miljømøde, hvor du kan blive opdateret på miljøområdet eller hvor vi kigger på det miljømæssige på din ejendom.

LÆS MERE HER

TILSKUDSANSØGNINGER

Minivådområder er effektive filtre i landskabet, som renser drænvand for kvælstof og fosfor. Landbruget har brug for minivådområder for at leve op til kravene om at reducere udledning af kvælstof til vandmiljøet.

LÆS MERE HER

MILJØ, NATUR & KLIMA HOS FJORDLAND

Vi tilbyder full line rådgivning til deltidslandbrug og produktionslandbrug i hele landet. 

Ud over miljøgodkendelser og miljøvurderinger tilbyder vi også rådgivning indenfor bl.a. anmeldeordning, myndighedskontakt, minivådområder, oplandskonsulentopgaver, projektansøgninger og meget mere.

Den rigtige rådgiver sikrer dig de bedste rammer for din produktion.

KONTAKT OS HER

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
moonexitphone-handsetpushpinlaptop linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram