Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Landbrugets Talentudvikling

Vil du være selvstændig landmand? Tør du tage springet? Fjordland hjælper dig til den korteste og bedste vej til etablering!
Et målrettet forløb til dig som vil lykkes med etableringen
Som deltager i Landbrugets Talentudvikling får du tilknyttet en erfaren mentor, som sikrer dig at du får skabt sammenhæng mellem dine drømme og dine kompetencer. Sammen med din mentor vil du være sikker på, at du hele tiden bevæger dig hen mod målet om at blive etableret som selvstændig landmand.

Det er sådan vi hjælper dig til den korteste og bedste vej til etablering!
Mejetærsker - Landbrugets Talentudvikling

Hvorfor Landbrugets Talentudvikling?

Landbrugets Talentudvikling er skabt ud fra de erfaringer, som vi har gjort os i alle vores etableringssager. Vi har studeret den røde tråd i sagerne og samlet op på de fælles træk, som har gjort sig gældende, for at komme igennem pengeinstitutternes nåleøje – alt sammen til glæde for dig.

Giver de bedste muligheder for at lykkes

Mentorordningen giver dig den nødvendige sparring for at I sammen kan skræddersy den plan, som sikrer dig den mest optimale vej mod etablering.

Samtidig vil du møde andre unge, som arbejder målrettet mod samme drøm som dig. Dermed vil du kunne dele dine successer, udfordringer, idéer og erfaringer i et forum af ligesindede, som er på samme rejse som dig. Det giver alt sammen det nødvendige boost, som der skal til for at have den nødvendige målrettethed og vedholdenhed.

Det er et ekstra tilbud til etableringsrådgivningen. Vi tilbyder naturligvis stadig vores anerkendte etableringsrådgivning. Landbrugets Talentudvikling er et ekstra tilbud til dig, som ønsker at øge etableringsmulighederne yderligere.

Vi har to overordnede mål med Landbrugets Talentudvikling

at få dig etableret som selvstændig landmand
at din etablering sker på en måde, så din virksomhed er økonomisk bæredygtig på kort og lang sigt

Mange fordele ved at være en del af Landbrugets Talentudvikling

SENIOR DEVELOPER

Du får en erfaren og kompetent mentor tilknyttet, som vil bidrage til at du får skærpet din forretningsforståelse og sikrer, at der i din forretningsplan er overensstemmelse mellem dine erfaringer, kvalifikationer og dine drømme.

UX DESIGNER

Du har mulighed for at benytte dig af din mentor når du har behov, og jeres arbejde tager hele tiden udgangspunkt i din situation og dine drømme. Kort sagt, så arbejder I med en proces omkring dig og din kommende virksomhed.

PROJECT MANAGER

Deltagelse på udviklingsaftner, hvor vi inddrager spændende udefrakommende indlægsholdere, som giver dig inspiration til at skabe en konkurrencedygtig virksomhed. Derudover er der her rig mulighed for sparring med andre målrettede personer, som har samme mål som dig.

SMM GURU

Udover forløbet med Landbrugets Talentudvikling, har du hele tiden mulighed for at benytte dig af Fjordlands gratis etableringsrådgivning. 
Det sker optimalt set, når du føler dig på plads med dine planer, og du har fundet en eller flere landbrugsvirksomheder, som passer ind i.

Gunstige tider for etablering

- og det kan lade sig gøre!
Hvedemark -  Landbrugets Talentudvikling

GUNSTIGE TIDER

I landbrugets Talentudvikling kan vi ikke genkende de kapitalkrav, som finanssektoren stiller. Vi har deltaget i mange etableringer, hvor virkeligheden viste sig at være mere jordnær og håndgribelig. Her har vi deltaget i løsninger, hvor etablering er sket med succes, og stadig er en succes i dag.

Så har du evnerne og ikke mindst drivkraften, så står vi klar til at bakke dig op.

FOKUS PÅ FORRETNINGSUDVIKLING

Udviklingsaftnerne der afholdes, har altid fokus på forretningsudvikling uden at skele til hvilken branche som du ønsker at gå ind i. Det er et bevidst valg, fordi grundtankerne i forretningsudvikling er ens for alle, fordi for alles vedkommende produceres der et produkt som skal sælges med højest mulig profit.

Der afholdes 3 årlige udviklingsaftner. Vi holder løbende Facebook opdateret med kommende udviklingsaftner, og derudover får du programmet tilsendt på mail, såfremt vi har din mailadresse.
Mennesker peger på computer
Pengeseddler

PRIS FOR DELTAGELSE

Som deltager i Landbrugets Talentudvikling betaler du årligt 6.000 kr. plus moms.
Du får din egen personlige mentor, som du har til fri afbenyttelse i perioden.

Husk at din arbejdsgiver kan betale forløbet for dig og få fradrag for udgiften!
LÆS HER HVORDAN DU KOMMER GENNEM NÅLEØJET UDEN 1 MIO. KR. PÅ LOMMEN
Mand i gang med at malke
Fra drøm til hverdag med egen gård
En symbiose af benhård omkostningsstyring og dyrevelfærd og driftsresultater, der kan konkurrere med landets førende producenter, er omdrejningspunktet for Kathrine og Mathias, som gjorde drøm til virkelighed og med hjælp fra Fjordlands etableringsrådgivere købte en økologisk mælkeproduktion i hjertet af Thy
LÆS OM MATHIAS OG KATHRINE
Læs hvordan Mathias og Kathrines første halve år som nyetableret er gået
Masser af arbejde og ikke ret meget søvn
Umiddelbart er der ikke noget, vi ikke er lykkedes med, fortæller Kathrine efter det første halve år som selvstændige med økologisk mælkeproduktion i hjertet af Thy…… joh, det skulle da lige være søvn og fritid, som har været lidt en mangelvare.
LÆS HELE HISTORIEN HER
Køer på mark

Altid til rådighed

Husk på, at du udover udviklingsaftnerne har fri afbenyttelse af din mentor. Det er vigtigt i de tilfælde hvor du har ting, som trænger til at blive drøftet.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
diceusersphone-handsetthumbs-upmagnifier linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram