Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Future Match

En database for dig, der ønsker at købe, sælge eller investere i landbrug
Vil du være selvstændig landmand? Tør du tage springet? Fjordland hjælper dig til den korteste og bedste vej til etablering!
Future Match er blandt andet målrettet dig, der vil lykkes med etableringen.
Ved at give dig som køber mulighed for at have kontakt med sælgeren af ejendommen før den officielt er til salg, skaber vi en situation med ro og tid til at udforske købet uden at være under tidspres.

Hvorfor Future Match?

Future Match er en omfattende database, som har til formål, at gøre det nemmere at forbinde købere, sælgere og investorer inden for produktionslandbrug, med fokus på at facilitere det ideelle ejerskifte til fordel for alle parter involveret.
BLIV EN DEL AF DATABASEN

Future Match giver de bedste muligheder for at lykkes

Vi faciliterer via Future Match en god kontakt mellem købere og sælgere. Ved at etablere tidlig kontakt med både mægler og potentielle købere får sælgeren mulighed for at forberede ejendommen til salg, herunder at ordne registreringer, miljøforhold og meget mere. Dette kan resultere i en bedre pris og bedre afsætningsmuligheder på lang sigt.

For købere og sælgere skaber Future Match mulighed for værdifuld vidensdeling og giver dem begge et klart billede af fremtiden. Det giver også mulighed for at optimere skatteforhold allerede fra starten af processen.

Vores mål er at optimere ejerskiftet på alle niveauer til fordel for alle involverede parter.
Læs mere OG BLIV EN DEL AF FUTURE MATCH her

Fordele ved at få Fjordland til at hjælpe med etablering eller generationsskifte

SENIOR DEVELOPER

Forretningsforståelse

Du får en erfaren og kompetent rådgiver tilknyttet, som vil bidrage til at du får skærpet din forretningsforståelse og sikrer, at der i din forretningsplan er overensstemmelse mellem dine erfaringer, kvalifikationer og dine drømme.

UX DESIGNER

Din situation og dine drømme

Du har mulighed for at benytte dig af din rådgiver når du har behov, og jeres arbejde tager hele tiden udgangspunkt i din situation og dine drømme. Kort sagt, så arbejder I med en proces omkring dig og din kommende virksomhed.

Gunstige tider for etablering

- og det kan godt lade sig gøre!
Hvedemark -  Landbrugets Talentudvikling
Hos Fjordland kan vi ikke genkende de kapitalkrav, som finanssektoren stiller. Vi har deltaget i mange etableringer, hvor virkeligheden viste sig at være mere jordnær og håndgribelig. Her har vi deltaget i løsninger, hvor etablering er sket med succes, og stadig er en succes i dag.

Så har du evnerne og ikke mindst drivkraften, så står vi klar til at bakke dig op.
LÆS HER HVORDAN DU KOMMER GENNEM NÅLEØJET UDEN 1 MIO. KR. PÅ LOMMEN
Mand i gang med at malke
Fra drøm til hverdag med egen gård
En symbiose af benhård omkostningsstyring og dyrevelfærd og driftsresultater, der kan konkurrere med landets førende producenter, er omdrejningspunktet for Kathrine og Mathias, som gjorde drøm til virkelighed og med hjælp fra Fjordlands etableringsrådgivere købte en økologisk mælkeproduktion i hjertet af Thy
LÆS OM MATHIAS OG KATHRINE
Læs hvordan Mathias og Kathrines første halve år som nyetableret er gået
Masser af arbejde og ikke ret meget søvn
Umiddelbart er der ikke noget, vi ikke er lykkedes med, fortæller Kathrine efter det første halve år som selvstændige med økologisk mælkeproduktion i hjertet af Thy…… joh, det skulle da lige være søvn og fritid, som har været lidt en mangelvare.
LÆS HELE HISTORIEN HER
Køer på mark

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
dicephone-handsetthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram