Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

InterCount

Fremtidens økonomistyringsprogram

Samler alle økonomifunktioner

InterCount er beregnet til både små og store virksomheder og samler alle økonomifunktioner bag ét login, så man ikke længere skal logge ind og ud af flere systemer. 

Programmet har samtidig automatiseret alle processer omkring bilagsmodtagelse, betaling og bogføring, hvilket frigiver tid til andre opgaver. Det sker med brug af kunstig intelligens, som automatisk konterer alle bilag de rigtige steder.

Du kan derfor undgå at opbevare papirfakturaer, og ligeledes undgå lange rækker med ringbind – det hele klares nemt og bekvemt. 

InterCount er nemt at bruge, men vi hjælper dig naturligvis gerne i gang. Du kan også få hjælp af vores virksomhedssekretærer - læs mere her.

Regnskab
InterCount er et strategisk værktøj, der hjælper dig med at træffe de beslutninger, og som bedst understøtter din virksomheds udvikling.

Programmets automatiserede processer gør, at det bliver hurtigere end nogensinde før at styre og få overblik over virksomhedens økonomi. Brugervenligheden er også helt i top, hvilket gør programmet særdeles nemt at bruge i hverdagen.

Skræddersy løsningen til dine behov

InterCount er opbygget af en række moduler, som gør det muligt at skræddersy løsningen til din virksomheds behov. Dermed passer programmet til alle typer virksomheder i form af både selskaber, I/S-selskaber og personligt ejede virksomheder, ligesom det løbende kan tilpasses i takt med, at din virksomheds behov ændrer sig...

Tilgå også videovejledninger til InterCount

VIDEOVEJLEDNINGER

Har du spørgsmål til InterCount?

Vil du vide mere om InterCount og hvilke muligheder regnskabsprogrammet giver, så kontakt Lene...
KONTAKT MIG
Lene Wiborg Hansen

LENE WIBORG HANSEN

Revisorassistent

Adgang fra alle dine enheder

Du kan bruge InterCount på både computer, tablet og smartphone. På den måde kan du tilgå dine dokumenter hele døgnet, uanset om du står i stalden, i marken eller sidder på kontoret.

Søgbare dokumenter

InterCount er søgbar. Det vil sige du kan søge på præcis det du leder efter uden at skal bladre alle dine dokumenter igennem i store tykke ringbind med papirer.

Optimer din tid, og spar penge

Du vil hurtigt opleve InterCount som et overskueligt, hurtigt og meget sikkert værktøj i din hverdag. Det er et økonomiværktøj og en stor gevinst i din hverdag. Du vil hurtigt opnå overskuelighed, og et langt større overblik over dine bilag. Bogføring og betaling sker med ét klik, og du opnår mindre administrativt arbejde.

Del nemt med din assistent

Ved at bruge InterCount, kan dine bilag hurtigt være tilgængelige for din revisorassistent hos Fjordland, dette såfremt du ønsker det. Det betyder, at du konstant har et overblik og hurtigt kan handle på oplysningerne. Afleveringen foregår via mail eller app, du er derfor fri for at skal printe dine bilag.
InterCount er sammensat af 5 moduler, som du kan vælge imellem. Disse 5 moduler letter dig i kontorarbejdet

Digitalt arkiv

Overhold den nye bogføringslov, og arkivér dine bilag med et snuptag.

Køb, betal og salg

Få styr på betalinger, bilag og fakturaer uden at logge ind i netbanken.

Bogføring

Gør din bogføring digital, og automatisér alle processer fra start til slut.

Økonomistyring

Læs budgetter, følg op på dem og tag styring over virksomhedens økonomi.

Regnskab

Sæt strøm til regnskabsfunktionen, og digitalisér virksomhedens økonomi fra A-Z.

Hos Fjordland hjælper vi dig med at gøre kontorarbejdet så nemt som muligt. Dette gør vi bl.a. ved brug af InterCount, og vi giver dig gerne en introduktion til arbejdsproceduren med både Digitalt arkiv, Køb, Betal og salg, Bogføring, Økonomistyring og Regnskab.

Du kan også benytte dig af vores virksomhedssekretærer for at gøre kontorarbejdet så nemt som muligt, læs mere om det her.

KONTAKT OS

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
storecartphone-handsetmap linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram