Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Handel af ejendom

Udklip af ejendom, på græs

Bolighandel

Skal du købe eller sælge bolig? Har du brug for rådgivning i forbindelse med et selvsalg? Skal du købe bolig og har brug for køberrådgivning? Eller skal du sælge, og har brug for rådgivning i den forbindelse? Uanset hvilken situation du står i, så er Fjordlands mæglerafdeling de helt rigtige til at give dig et godt råd, eller til at hjælpe dig igennem køb eller salg af bolig.
LÆS MERE
landbrugsejendom

Landbrugshandel

Det er en stor beslutning, at købe eller sælge en landbrugsejendom, da der ofte er tale om meget store værdier. Det er vigtigt både som køber og sælger at blive gjort opmærksomme på de forhold, der kan give anledning til nærmere overvejelser eller drøftelser. Fjordlands mæglerafdeling står gerne klar til at hjælpe. Mæglere og jurister hjælper med papirarbejdet i din landbrugshandel.
LÆS MERE
2 mennesker der udveksler strategi

Udbud af landbrug

Skal du sælge din landbrugsejendom? Og ønsker du ejendommen solgt ved udbud? Så har juristerne hos Fjordland mange års erfaring heri. Det er vigtigt at få lavet et udbudsmateriale, der sikrer at køber får alle relevante oplysninger om din ejendom, så der ikke opstår uenigheder efterfølgende.
LÆS MERE

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram