Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Økologisk rådgivning 

- rådgivning til dig, der er økologisk landmand

Driver du økologisk landbrug?
Vi tilbyder rådgivning til dig, der er økologisk landmand

Økologirådgivning er et vigtigt speciale for os. Vi hjælper hele vejen med markplan og gødningsplanlægning, økologisk planteavlsrådgivning, autorisation, ansøgning om støtte til økologisk landbrug og faglig sparring i marken og meget mere.

ERFA gruppe for landmænd med økologiske landbrug

En væsentlig del af rådgivningen i marken foregår i ERFA grupper, hvor den teoretiske viden kombineres med den praktiske viden. Vi laver bl.a. økologiske forsøg og følger dem tæt i samarbejde med SEGES.

Fjordland er en del af samarbejdet omkring Økologiudvalget Nordvestjylland og er med i DLBR samarbejdet DLBR Dansk Økologi.

Hvedemark - Økologi

Drømmer du om at omlægge 
til økologisk landbrug?

OMLÆGNING TIL ØKOLOGI?

Vil du høre mere om regler og betingelser for at kunne sætte det røde Ø-mærke på dine produkter?

Tag fat i en af vores specialister på området.

GRATIS OMLÆGNINGSTJEK

Går du med overvejelser om at blive økologisk landmand, men mangler viden om økologi og den økonomi, der knytter sig til produktionen? 

Vi tilbyder et gratis omlægningstjek.

ØKO ERFA GRUPPER

Ønsker du at blive en del af vores ERFA grupper for økologiske landmænd, så kontakt os. 

Her kan du både få sparring og økologisk planteavlsrådgivning.

KONTAKT OS I DAG PÅ 9615 3000

Omlægning til økologisk landbrug: Gennemgang og vurdering af mulighederne

Overvejer du at skifte til økologisk landbrug? Med et omlægningstjek hjælper vi dig med at realisere din drøm om at drive økologisk landbrug. 

Vi tilbyder et gratis omlægningstjek, hvor du kan få besøg af op til to rådgivere, som giver kvalificeret sparring og rådgivning omkring det at drive et økologisk landbrug.

I fællesskab vil vi gennemgå dit landbrug og vurdere mulighederne såvel som udfordringerne ved at omlægge til økologisk landbrug. Vi vil komme omkring både praktiske, faglige og økonomiske forhold i forbindelse med at gå over til at drive et økologisk landbrug. Et omlægningstjek vil således give dig et godt grundlag at tage beslutning ud fra.

Vi vil meget gerne have dit opkald og dermed lave en aftale om et gratis rådgivningsbesøg i forhold til omlægning til økologisk landbrug. Hos Fjordland er økologisk planteavlsrådgivning blandt vores kernekompetencer.

Støttet af Fonden for Økologisk Landbrug.
Henrik Hardboe Galsgaard

"Vi ser helt sikkert flere og flere landbrug omlægge sig til økologisk produktion. Så selvfølgelig er vi med til at understøtte vores medlemmer, så de gør det klogest."

HENRIK HARDBOE GALSGAARD

Direktør, Fjordland

Kender du "ØKOLOGI - Inspiration til jordbruget"?

“ØKOLOGI – Inspiration til jordbruget” udgives af rådgivningscentre i DLBR i samarbejde med SEGES og Landbrug & Fødevarer. Bladet udkommer 10 gange om året med aktuelt nyt om markedet, regler og alle faggrene. 20 sider smækfyldt med nyt og relevant viden for den økologiske landmand. 

Fagbladet skrives af økologikonsulenter fra hele landet, der har støvlerne på og ved, hvad økologiske landmænd har brug for at vide. Et perfekt udgangspunkt for økologisk planteavlsrådgivning.

Tilmeld dig via din lokale økologirådgiver eller via LandbrugsMedierne på tlf.: 3339 4715 eller JDA@landbrugsmedierne.dk for bestilling af abonnement.

Har du brug for kompetent rådgivning?

Ønsker du sparring og rådgivning omkring dit økologiske landbrug, så tag fat i vores meget kompetente planteavlsrådgivere på området

KONTAKT OS

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
magic-wandusersphone-handsetthumbs-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram