Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Svinerådgivning hos Fjordland

Grise

Kompetent svinerådgivning

Svinerådgivning, også kendt som griserådgivning, er en specialiseret form for rådgivning, der hjælper landmænd med at optimere og forbedre deres produktion af svin. 

Vi tilbyder optimeret rådgivning til svineproducenter, og har stor faglig viden om både produktion og økonomi. Vi har spidskompetencerne indenfor alle områder i moderne dansk svineproduktion.

Hvad går griserådgivning ud på?

Griserådgivning dækker en bred vifte af områder inden for svineproduktion, herunder:

1

Foderstyring

Rådgivere hjælper med at optimere foderblandinger for at sikre, at dyrene får den nødvendige ernæring, hvilket kan forbedre deres sundhed og vækst. Dette omfatter også rådgivning om foderets kvalitet og omkostningseffektivitet.

2

Sundhed og velfærd

Rådgivning i forhold til forebyggelse og håndtering af sygdomme samt strategier for at forbedre dyrenes velfærd. Dette kan inkludere vaccinationer, sygdomsforebyggelse og behandlingsstrategier.

3

4

Reproduktionsteknikker

Rådgivere kan tilbyde indsigt og teknikker til at forbedre reproduktionssuccessen, herunder avlsstrategier og styring af avlsdyr.

2

2

Miljøhåndtering

Assistance med design og forvaltning af staldmiljøet for at sikre, at det understøtter dyrenes sundhed og velfærd optimalt.

5

2

Økonomisk rådgivning

Analyse af omkostninger og indtægter forbundet med svineproduktionen for at øge rentabiliteten.

6

Lovgivning

Hjælp til at navigere i de ofte komplekse lovkrav og sikre overholdelse af lovgivningen relateret til svineproduktion.

Har du spørgsmål til griseavl?

Vil du vide mere om grise og hvordan vi kan rådgive dig i forhold til griseavl, så kontakt Mads...
KONTAKT MIG
foto på vej

Mads Waidtløw

Griserådgiver

Stærke relationer og netværk indenfor svinerådgivning

Besøg i mark og stald

Vi er klar til at køre ud og tage gummistøvlerne på, uanset vejrforholdene, for at møde dig i stalden, på marken eller hvor som helst, du har brug for det. Du er også altid velkommen til at besøge vores kontor for en snak.

Kort sagt, vi gør alt for at sætte dig og din bedrift i fokus, så du får den rådgivning, der bedst optimerer din virksomhed både menneskeligt og økonomisk.

Svineeksperter

Vores svinerådgivere var tidligere en del af SvineXperten, men med SvineXpertens ophør pr. 31. maj 2024 har vi etableret vores egen svinerådgivning med de eksperter, du allerede kender.

Derfor kan du nu få specialeret rådgivning direkte hos Fjordland. Vores eksperter sidder klar til at hjælpe dig.

Højt fagligt niveau

Vores rådgivningsydelser er tilpasset og målrettet alle svineproducenter, og vore medarbejdere er specialiserede på et højt fagligt niveau indenfor alle relevante områder.

Vi sætter tværfagligheden højt, og har fokus på at rådgivningen er målrettet og giver konkrete resultater på bundlinjen hos den enkelte svineproducent.

Udvikling og resultater i DIN svineproduktion

Med den bedste svinerådgivning ønsker vi, at skabe udvikling og resultater sammen med dig som kunde. Derfor er partnerskab et meget centralt begreb for os, da det handler om hele tiden at være på forkant.

Sammen kan vi skabe udvikling, resultater og merværdi!

Læs artiklen "Renovering af svinestalden betaler sig":
LÆS ARTIKLEN HER

Fjordlands svinerådgivning

Det stærkeste team af svinerådgivere

Produktion af svin er en kompleks proces, der involverer mange variabler, og som kræver specialiseret viden for at opnå de bedste resultater. Her er nogle af grundene til, at du kan søge rådgivning hos os:

Forbedring af produktivitet: En rådgiver kan hjælpe med at identificere og implementere praksis, der øger antallet af fødte grise pr. sø, samt overlevelsesraten og væksten hos grisene.

Økonomiske udfordringer: Med stigende foderpriser og markedsprisvariationer kan rådgivning være afgørende for at optimere omkostningerne og sikre en sund økonomi.

Nye teknologier og metoder: Rådgivere kan introducere nye teknologier og forbedrede produktionsmetoder, der kan gøre en bedrift mere effektiv og produktiv.

Miljømæssige bekymringer: Med fokus på bæredygtighed kan rådgivere hjælpe med at implementere praksis, der minimerer miljøpåvirkningen fra svineproduktion.

Sygdomsudbrud: I tilfælde af sygdomsudbrud kan en rådgiver hjælpe med hurtigt at identificere problemet og anbefale effektive løsninger for at begrænse spredningen og sikre dyrenes sundhed.

Mand med gris

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram