NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

AgroMarkets hos Fjordland

AgroMarkets har siden 2004 beskæftiget sig med, at analysere og give anbefalinger i forhold til køb og salg af landbrugsråvarer. AgroMarkets består af et hold af analytikere med mange års erfaring inden for landbrugets råvarer, samt renteudvikling.
Ingen hokus pokus, men anerkendte metoder
AgroMarkets benytter sig af det, som på fagsprog kaldes teknisk og fundamental analyse til at give dig de bedste anbefalinger. Begge analysemetoder benyttes for at give dig de bedst mulige købssignaler og salgssignaler, så du dermed er sikker på at opnå de bedste priser på køb og salg.

Agromarkets går ikke ud på at spå ud i fremtiden. Det handler om at handle på de data, trends og momenter, som er i markedet lige nu.
SMS-service sparer dig tid og gør dig skarp
Som abonnent får du tilsendt SMS-signaler på de produkter, som du og din virksomhed handler med. Dermed sparer du en masse tid på din råvarehandel, og hvis du bruger indkøbsforening kan du se om de er skarpe nok. Der er prisgaranti på de priser, som meldes ud, hvilket betyder, at der altid er mindst én foderstof som har den meldte pris. Læs mere om købs- og salgssignaler her.
Du får markedsanalyser tilsendt til din mail
Som abonnent får du ugentligt tilsendt markedsanalyser. Hver onsdag kommer Update, som går i dybden med de animalske og vegetabilske råvarer, samt energi, valuta og renter. Har du tilvalgt et sølv abonnement får du derudover også Update+ mandag og torsdag, som giver dig en hurtig og skarp prisoversigt og kort kommentar om hvad der rører sig lige nu.
Øvrige fordele
Udover SMS og analyser, får du også andre fordele, som abonnent bl.a. korn og rapsberegneren, hvor du kan undersøge hvad du får udbetalt hos de forskellige foderstoffer. Læs mere om hvad du får med de forskellige abonnementer på agromarkets.dk og læs mere om at få abonnement.

AgroMarkets afvikler også 3 årlige HandelsERFA dage. Her opdateres man på markedet samt vidensdeler. Så ønsker du et større indblik i udviklingen på de markeder som har stor indflydelse på landbrugets indtjeningsevne, kan du læse mere om HandelseERFA her.
LÆS MERE
Økonomi Fjordland AgroMarkets HandelsErfa landbrug markedsanalyser

5 gode grunde 
til et AgroMarkets abonnement

HANDLER INDENFOR BEDSTE 25%

AgroMarkets har en historik, som viser at de opnår priser inden for bedste 25% på kornsalg, rapssalg og sojakøb.

PRISGARANTI

Priserne, som AgroMarkets oplyser i deres SMS signaler er priser, som én eller flere foderstoffer tilbyder på tidspunktet for signalet.

SLAGKRAFTIGE ARGUMENTER

Du får bedre mulighed for at vurdere foderstoffens her og nu tilbud. Vi handler når der er SMS signaler, så intet signal = ingen handel. Vi handler kun her og nu tilbud hvis prisen er væsentlig bedre end de dagspriser, som du kan finde på agromarkets.dk

SPARRING

Du har en fast AgroMarkets konsulent, hvor du f.eks. kan søge sparring om enten seneste markedskommentar eller et tilbud, som beskrevet ovenfor.

MARKEDS-OPDATERING

AgroMarkets udsender markedsopdateringer til din mail flere gange ugentligt med faste intervaller. Dermed har du mulighed for, altid at være opdateret på hvad der foregår i markedet.
Udover ovenstående er der flere gode grunde
AgroMarkets er landets førende analysevirksomhed inden for landbrugsvarer. Du kan modtage handelssignal på SMS på korn, soja, raps, el, foderfedt og foderolier, gødning, dieselolie og renter.
Udover signalerne på SMS får du via. de ugentlige markedsopdateringer i din mail samt hjemmesiden, adgang til opdaterede priser på langt de fleste varer.

På finansieringsområdet følger AgroMarkets både valuta og renter tæt. Anbefalingen på renten har siden uge 50 2008 været 80-100% variabel rente.

Du får mulighed for at få udarbejdet både en råvarestrategi og en finansieringsstrategi, som er skræddersyet til dig, din virksomhed.

JENS TANGE MØLLMANN

Økonomikonsulent
Direkte: 96153562
E-mail: jtm@fjordland.dk

VI SVARER GERNE PÅ DINE SPØRGSMÅL

Fjordland er medejer af AgroMarkets, som er landbrugets førende analyseinstitut for landbrugsråvarer. Vil du vide mere, så kontakt vores økonomikonsulenter på området.
RING PÅ 9615 3000

CHRISTIAN R. PAULSEN

Økonomikonsulent
Direkte: 96153063
E-mail: crp@fjordland.dk

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
userscarttagphone-handsetchart-barscheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram