Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Virksomhedsstrategi

Få lavet en strategi

Har I lagt en strategi for jeres virksomhed, og hvordan sikrer den at der er sammenhæng mellem jer, jeres værdier og at I bevæger jer hen mod jeres ønskede tilværelse?
Strategiprocesser gennem Fjordland giver klarhed over hvem I er, og sætter fokus på Jeres drømme. Med det afsæt, opnår I en større sikkerhed for at I altid er på rette vej.

Strategi giver frihed

En strategi er kort sagt en effektiv model til at fokuserer beslutninger og handlinger omkring de fastlagte mål, som skal nås for at man hele tiden er på rette vej mod den ønskede tilværelse.

Strategien kan bruges over for såvel medarbejdere, som interessenter, som f.eks. finansieringsinstitutter, hvor du vil stå stærkere fordi der er klarhed over retningen for virksomheden og dermed vil den styrke dig i forhandlingssituationer.
Den hjælper dit rådgivningsteam til at få snuderne i samme retning og den giver medarbejdere større klarhed over meningen med deres opgaver og gør det nemmere for dem at spille ind. Vigtigst af alt så hjælper den ejerkredsen med at sortere i alle de muligheder, som hele tiden vil opstå og gør det derfor nemmere at træffe de rigtige beslutninger.

Vi har fokus på mennesket frem for modellen. Derfor vil den enkelte strategi altid blive skræddersyet i forhold til den enkelte sag. Det gør vi fordi vi tror på at ejerskab er nøglen til at lave en strategi, som skaber motivation og som derfor holder. På den måde får du skabt grundlaget for en fortsat sund forretning og konkurrencekraft, som harmonerer med det liv, som du ønsker at leve. Det er vores motivation i en strategiproces.

Vi kan kun opfordre til at begive dig ud på rejsen. Det vil du sætte pris på.

Agromarkets HandelsERFA Fjordland

Ønsker du at have en optimeret hverdag?

Kort sagt vil en formuleret strategi gøre det nemmere at optimere i hverdagen, og hjælper til hurtigere og mere målrettede beslutninger. Dette fordi du kan koble de daglige operationelle mål op mod de taktiske mål og de strategiske mål.
SE FJORDLANDS STRATEGI TEAM

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram