Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Virksomhedsstrategi

Få lavet en strategi

Har I lagt en strategi for jeres virksomhed, og hvordan sikres der sammenhæng mellem jer og jeres værdier? Og at I bevæger jer hen mod den ønskede tilværelse?

Strategiprocesser gennem Fjordland giver klarhed over hvem I er, og sætter fokus på jeres drømme. Med det afsæt, opnår I en større sikkerhed for at I altid er på rette vej.

Strategi giver frihed

En strategi er kort sagt en effektiv model til at fokusere beslutninger og handlinger omkring de fastlagte mål, som skal nås for at man hele tiden er på rette vej mod den ønskede tilværelse.

Strategien kan bruges i forhold til medarbejdere og interessenter som f.eks. finansieringsinstitutter, hvor du vil stå stærkere, fordi der er klarhed over retningen for virksomheden. Strategien kan således styrke dig i forhandlingssituationer.

En klar strategi hjælper også dit rådgivningsteam til at få snuderne i samme retning, og den giver medarbejdere større klarhed over meningen med deres opgaver og gør det nemmere for dem at spille ind. 

Vigtigst af alt så hjælper den ejerkredsen med at sortere i alle de muligheder, som hele tiden vil opstå og gør det derfor nemmere at træffe de rigtige beslutninger.

Vi har fokus på mennesket frem for modellen. Derfor vil den enkelte strategi altid blive skræddersyet i forhold til den enkelte sag. Det gør vi fordi vi tror på at ejerskab er nøglen til at lave en strategi, som skaber motivation og som derfor holder. 

På den måde får du skabt grundlaget for en fortsat sund forretning og konkurrencekraft, som harmonerer med det liv, som du ønsker at leve. Det er vores motivation i en strategiproces.

Vi kan kun opfordre til at begive dig ud på rejsen. Det vil du sætte pris på.

Agromarkets HandelsERFA Fjordland

Lad Fjordland hjælpe dig med at lave din virksomhedsstrategi

Hør hvorfor det er en god ide at få lavet en strategi for din virksomhed.

Ønsker du en optimeret hverdag?

Ved at formulere en strategi får du nemmere ved at optimere din hverdag, da du kan træffe hurtigere og mere målrettede beslutninger. Med en klar strategi kan du nemlig koble de daglige operationelle mål op mod de taktiske mål og de strategiske mål. Har du brug for en klar strategi, så kan du få hjælp hos Fjordlands strategi team.
SE FJORDLANDS STRATEGI TEAM

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram