NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Virksomhedsstrategi

Har du lagt en strategi for dit landbrug og virksomhed? Og sikrer du, at den har et sundt forretningsmæssigt grundlag? Fjordland tilbyder, at være sparringspartner i en meget vigtig proces for din virksomhed - nemlig strategiprocessen.

Fokus på virksomhedsstrategi

Vi har fokus på, at du har en sund forretning og en stærk konkurrencekraft i dit landbrug, og vil støtte dig i at holde dette i højsædet.

Vi har bred erfaring fra mange forskellige løsningsmodeller, og vi sætter en ære i at tænke en lille smule anderledes, så vi dermed finder en løsning for dig, som virker.

Strategien er først på plads, når der er sammenhæng mellem alle delelementer og du har ejerskabet over den. Dermed kan du kommunikere strategien ud til medarbejdere og samarbejdspartnere, så strategien kommer ud og lever i praksis.

En strategi for dit landbrug sikrer dig oplevelsen af en mere målrettet styring, og f.eks. samarbejdet med realkredit og pengeinstitut vil forløbe mere smidigt, så snart du har en virksomhedsstrategi du kan lægge på bordet.

Strategien er til den professionelle virksomhedsejer

En skriftligt formuleret strategi er aktuelt for alle fuldtidsvirksomheder. Ved at tænke strategi ind i din virksomhed sikrer du, at virksomheden udvikler sig i den retning, som du ønsker.

Med en strategi for dit landbrug får du defineret retningen for din virksomhed, der gør at du kan vurdere alle planer ud fra om de harmonerer med den retning eller ej.

Samtidig giver det også medarbejderne et større indblik i egen rolle i virksomheden og mulighed for at byde ind på hvordan de hver især kan give virksomheden et løft.

Agromarkets HandelsERFA Fjordland

Ønsker du at have en optimeret hverdag?

Kort sagt vil en formuleret strategi gøre det nemmere at optimere i hverdagen, og hjælper til hurtigere og mere målrettede beslutninger. Dette fordi du kan koble de daglige operationelle mål op mod de taktiske mål og de strategiske mål.
KONTAKT OS NU

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram