Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Socialøkonomi

Hjælp i alle livets faser

Alle kan få brug for hjælp, og når behovet opstår sidder vi klar til at hjælpe. Behovet for hjælp afhænger af hvor i (arbejds)livet, du befinder dig. Hos Fjordland tilbyder vi bl.a. rådgivning i forhold til barselsregler, sygdom, ophør som aktiv på arbejdsmarkedet eller andre hændelser.

Vi har inddelt livet i tre faser, og i hver fase fortæller vi om noget af det, vi typisk hjælper vore kunder med at få styr på. Vi giver også eksempler på cases som et billede på noget af det, vi kan hjælpe dig, så du er bedst muligt stillet økonomisk.

Kik på figuren herunder og læs om det emne inden for socialøkonomisk rådgivning, der er aktuelt for dig lige nu.

ETABLERINGSFASEN

I denne fase har du sikkert stor fokus på privatlivet. Du er i gang med at etablere dig med bolig, familie osv. og har måske brug for informationer i forhold til dine muligheder som forældre til et eller flere børn.

Vi dykker ofte ned i følgende emner inden for socialøkonomi sammen med vore kunder.
Vi skal have barn:
Par holder et par børnesko - Etableringsfasen - socialøkonomisk rådgivning

AKTIV PÅ ARBEJDSMARKEDET

Du er ny på arbejdsmarkedet eller har nogle år på bagen, så du måske kunne kaldes rutinesenior i arbejdssammenhænge.

Vi oplister herunder nogle af de emner inden for socialøkonomi, som vi erfaringsmæssigt ved, optager andre erhvervsaktive. Du kan også kikke videre i næste fase – seniorlivet. Det kunne være, at du med fordel kunne tænke på nogle af punkterne allerede nu.
Aktiv i erhvervslivet:

SENIORLIVET

Du er klar til at tænke på at forberede eller måske endda inden for overskuelig fremtid tage hul på livet som hjemmegående senior.

Derfor er der en masse forhold, du gerne vil have styr på, fordi de kan få betydning for dig og din livskvalitet i dit seniorliv. Det er rigtigt fornuftigt at tænke nogle af nedenstående social økonomiske forhold ind i rigtig god tid for at forberede.
Det gode seniorliv:
Ældre par på sti - Seniorlivet
KONTAKT OS
Jens Thomsen
Kontakt Jens hvis du har brug for kompetent råd og vejledning

JENS THOMSEN

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
heartgraduation-hatphone-handsethourglass linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram