Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Personlige forsikringer

Hvis du er arbejdsgiver, er du sikkert slet ikke i tvivl om, at dine ansatte skal være forsikret, når de arbejder hos dig, Men hvad med dig selv? Er du sikret, og er du godt nok sikret?

Hvad sker der med virksomheden hvis du en dag ikke længere kan passe den? Kan den bare køre videre uden dig uden, at det har økonomiske konsekvenser?

Du kan tegne flere forskellige forsikringer, så du selv står bedst muligt rent økonomisk, hvis uheldet skulle være ude:

En arbejdsskadeforsikring giver dig mulighed for søge erstatning hvis du kommer ud for en arbejdsskade.

En forsikring mod tab af erhvervsevne, som giver dig økonomisk kompensation, hvis du er uarbejdsdygtig igennem en længere periode.

En driftstabsforsikring dækker dine omkostninger til ekstra hjælp, hvis du ikke selv kan passe virksomheden.

En livsforsikring giver dine nærmeste pårørende en sum, hvis du går bort.

En forsikring mod kritisk sygdom giver et engangsbeløb, hvis du får diagnosticeret en sygdom på en bestemt liste. Har du flere sygdomme på listen, kan du få engangsbeløbet flere gange.

Fælles for disse forsikringer er, at de kan tegnes hos de almindelige forsikringsselskaber, og nogle af dem kan også tegnes hos pensionsselskaber og banker.

Der er også den frivillige sygedagpengeforsikring, så du har mulighed for sygedagpenge allerede fra 1. eller 3. dag, og som gør at du er sikret en mindste sats, selv hvis der ikke er overskud i virksomheden. Den frivillige sygedagpengeforsikring kan tegnes på www.virk.dk/sygedagpengeforsikring.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram