NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Etableringsrådgivning

Ønsker du at etablere dig som selvstændig landmand, er der mange faktorer der kræver opmærksomhed

Er din drøm at etablere dit eget landbrug? Uanset om du drømmer om en stor landbrugsproduktion eller et familielandbrug, er vi førende rådgivere indenfor området. Fjordland er en rigtig stærk partner, når vi taler etableringsrådgivning.

Det er i dag blevet købers marked, da der er mange ældre landmænd som skal afhænde deres gård, og knap så mange unge landmænd står klar til at etablere sig og tage over. Det giver store muligheder, og med en målrettet indsats ift. planlægning og forberedelse kommer drømmen pludselig meget tættere på. Etablering indenfor landbruget kræver opmærksomhed på mange faktorer, og her har vi hos Fjordland rigtig god erfaring og flere succesfulde etableringer gennem årene.

Stor erfaring med etablering i landbruget

Fjordland har stor erfaring med etablering i landbruget. Vi hjælper med den nødvendige forberedelse, så der er sammenhæng mellem dine drømme, forretningsplan og alle de juridiske spørgsmål.

Fast etableringsrådgiver der følger din etablering i landbruget

Hos Fjordland får du en fast rådgiver som bliver tovholder for etableringsprocessen. Denne rådgiver sikrer, at de nødvendige eksperter indenfor hvert felt inddrages rettidigt. Vi hjælper indenfor driftsøkonomi, strategi, finansiering, skat, jura, faglig rådgivning, miljø, kvægrådgivning, svinerådgivning, byggeri og teknik.

Kompetente og ambitiøse indenfor etableringsrådgivning

Paletten indenfor etableringsrådgivning er bred, og vi er meget kompetente og ambitiøse på områderne, der foruden lægger vi stor vægt på at kemien i teamet passer godt sammen, og vi er opmærksomme på at udfordre hinanden og stille krav.

FarmMatch - et glidende generationsskifte

FarmMatch er en måde at omsætte virksomheder på gennem et glidende generationsskifte, enten gennem succession eller gennem partnerskab i selskabsform. Denne måde at ejerskifte på giver fordelene for både køber og sælger, men kræver også en veltilrettelagt proces for at blive en succes. 

Vi arbejder med 3 faser:

FASE 1:
KLAR TIL MATCH

FASE 2:
MATCH

FASE 3:
GLIDENDE EJERSKIFTE

FarmMatch er et samarbejde mellem sælger og køber med sparring fra vores meget kompetente rådgivere. Her sigtes der efter at give både sælger og køber et overblik over situationen her og nu, et overblik over de strategiske muligheder og en kvalitetssikret handlingsplan, som gør det muligt at gennemføre gode ejerskifter for både køber og sælger.

FarmMatch sikrer god økonomi, glidende overdragelse og godt lederskab ved ejerskifte eller udvidelse af ejerkredsen. Kontakt os for at få afdækket dine personlige ressourcer og kompetencer, for derefter at få lavet en strategiplan, en plan som beskriver mulighederne for den fremtidige udvikling, og som danner grundlag for den optimale løsningsmodel, som giver det rigtige match mellem personer og virksomhed.

No cure - no pay

Hos Fjordland yder vi etableringsrådgivning efter modellen ”no cure – no pay”. Det betyder at du kun får en regning når etableringen lykkedes. I løbet af processen følger vi, sammen, op for at trykprøve om projektet stadig kan lykkedes. Hvorefter vi sammen beslutter os for det videre forløb.

GENERATIONSSKIFTE, HVORDAN HÅNDTERES DET?

Vores mangeårige erfaring med generationsskifter bekræfter os i at det kan være en kompliceret proces som indeholder mange vanskelige beslutninger. Dette både juridisk, økonomisk og skatteretslig, og samtidig er det også en følelsesmæssig beslutning, da familie eller medarbejdere ofte, er en del af den endelige løsning. Et generationsskifte har ligeledes bekræftet os i, at det kræver en løbende drøftelse og planlægning over en årrække.

MANGE FAKTORER KAN PÅVIRKE ET GENERATIONSSKIFTE

Hvornår kan det bedste betale sig at gennemføre generationsskiftet, hvad er de juridiske- og skattemæssige konsekvenser i et generationsskifte? Hvem skal der generationsskiftes til? Hvem skal have indflydelse efter overdragelsen? Hvor stor en del skal overdrages, og skal alle have samme del? Hvordan sikrer du en indtægt, som passer til det behov, I har efter et generationsskifte? Og vigtigt, hvordan skal generationsskiftet finansieres?

EN KOMPETENT OG KVALIFICERET RÅDGIVNING ER AFGØRENDE

Hos Fjordland oplever vores rådgivere stor succes med, at sidde med ved din side i hele processen. Vores rådgivere har stor erfaring, og er meget kompetente med generationsskifter. Rådgiverne har gennem mange år assisteret mindre og mellemstore virksomheder med succesfulde generationsskifter, dette kan være i samarbejde med andre rådgivere fra vores netværk, hvilke kan være advokater eller banker.

VI GIVER DIG ET DETALJERET OVERBLIK

Det er vigtigt for os, at du får et detaljeret overblik over dine muligheder når du skal generationsskifte, og at du oplever en meget kompetent rådgivning gennem hele processen. Det giver dig det bedste beslutningsgrundlag. Vi sikrer dig en tryg og sikker proces i dit generationsskifte.
Vi hjælper dig med etableringen

JENS OVERGAARD

Virksomhedsrådgiver
RING PÅ 9618 5870

Landbrugets Talentudvikling

ERFA gruppe for kommende landmænd, som drømmer om etablering...
Går du med overvejelserne om at blive etableret som landmand, så har vi opbygget et koncept for netop dig. Vi kalder det Landbrugets Talentudvikling. Her sidder du i en gruppe hvor alle sidder med samme ønske, nemlig at blive etableret som landmand.

Vi arbejder med kompetence afklaring, karrieresparring og så er der rigtige gode muligheder i deltagelse i etableringsnetværk, erfagrupper m.m. Vi giver dig en kompetent etableringsrådgivning, denne sikrer din proces fra drøm til endelig forretningsplan. Vi hjælper med at udvikle dine kompetencer som virksomhedsejer, og sikrer den nødvendige udvikling for dig og den forretningsplan vi laver i fællesskab.

Læs meget mere om Landbrugets Talentudvikling her:
Kontakt vores virksomhedsrådgiver Jakob Jessen, og lad ham vejlede og rådgive dig.

JAKOB JESSEN

Virksomhedsrådgiver
RING PÅ 9615 3062

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
hearteyeusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram