Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Købs- og salgssignaler letter din hverdag

Agromarkets leverer stor værdi til din telefon med købssignaler og salgssignaler på SMS. Derfor er det vigtigt, at du har sat din profil korrekt op. Det vil sige at du har angivet dit mobilnummer samt emailadresse, og herefter tilvalgt de nyhedsbreve og købssignaler og salgssignaler, som du ønsker at modtage.
Du kan modtage købssignaler og salgssignaler på følgende:
Korn (både foderkorn og maltbyg)
Rapsfrø
Rapsskrå og kager
Sojaskrå
Foderfedt og foderolie
Handelsgødning
El
Olie
Renter
Timing er altafgørende
Som køber og sælger af landbrugsråvarer på det fysiske marked, kan du vinde og tabe meget ved timingen af dine handler. Hvedeprisen svinger med gennemsnit 57 kr. pr. 100 kg. over året i forhold til perioden 2010 til 2018. I samme periode har rapsprisen flyttet sig med 82 kr. og sojaprisen med 133 kr.

Derfor er det afgørende, hvordan du har timet dine handler. Agromarkets har som mål, at ligge blandt de 10-25% bedste på køb og salg i forhold til de faktiske priser, som danske landmænd har opnået, og det er samtidig et mål, som de leverer på.

Salgs af foderkorn for 2019 høsten er et godt eksempel
Seneste eksempel på skarpe signaler er Agromarkets salgssignaler på foderkorn fra 2019 høsten, hvor der indtil videre er solgt 80% til en gennemsnits kornpris på 127 kr. pr. 100 kg.

Første salgssignal kom d. 27/8 2018 (dvs. stort set før såmaskinerne var spændt for traktoren) til en kornpris på 130 kr. Herefter var der delsalg i november, februar og senest i juni.

Som modvægt ville salg i høst have indbragt en kornpris 100-110 kr. pr. 100 kg. før fradrag.

Hvor mange var klar til at starte salget af foderkornet næsten 12 mdr. før høst?

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram