Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

HandelsERFA 

- markedsorientering og vidensdeling

HandelsERFA afholdes sammen med Agromarkets, som tre årlige møder hos Fjordland. Det henvender sig til de landmænd, som ønsker et større indblik i udviklingen på de markeder, som har stor indflydelse på landbrugets indtjeningsevne.

Meget mere end blot envejs kommunikation

Som deltager får du opdateret den aktuelle situation på markederne og får skabt klarhed over hvilken retning forventningerne går i. Samtidig sker der høj grad af vidensdeling om den lokale handelssituation mellem deltagerne. Det betyder, at vi alle sammen får højt udbytte af dagen.
Agromarkets HandelsERFA Fjordland

HandelsERFA favner bredt

På et HandelsERFA møde kommer vi vidt omkring. Det går lige fra råvaremarkederne for korn, raps, soja, mælk og grise over olie og el til renter, valuta og konjunkturer. Hvor dybt der dykkes ned i de enkelte dele afhænger dels af aktualitet samt deltagernes interesse for det enkelte område på selve dagen. Dvs. et punkt fortsætter så længe der spørges dybere ind, og der deles viden om det aktuelle punkt.

Dermed sikres du et højt udbytte uanset om dit primære fokus er foderpriser, svinepriser, mælkepriser, renteudvikling eller noget af det andet, som der vendes på møderne.

Der er altid plads til flere

Derfor skal du endelig tage kontakt til os, for at høre nærmere om muligheden for at deltage. Første gang man deltager er det gratis, så tag gerne en god landmandskollega med.

Møderne afholdes i starten af marts, midt i maj og i starten af oktober. Vi har en fast modtagerskare, som modtager invitationer en måned før hvert møde. Ønsker du også at modtage invitation skal du endelig blot sige til.
Jens Tange Møllemann
Kontakt mig og hør mere om AgroMarkets og HandelsERFA

JENS TANGE MØLLMANN

Økonomikonsulent
KONTAKT MIG PÅ 9615 3562

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram