Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Rekruttering af en medarbejder

Find den rette medarbejder

At finde og ansætte den rette medarbejder til din bedrift er en udfordring i sig selv. Uanset hvilken rolle medarbejderen skal indtage på din landbrugsbedrift, kan det vise sig at være en kostbar fejl at ansætte den forkerte person.

Vi tilbyder inspiration til, hvordan du kan håndtere ansættelsesprocessen med succes. Vi forstår vigtigheden af at træffe velovervejede beslutninger, når det kommer til at tiltrække og ansætte den rette medarbejder. Derfor deler vi værdifulde overvejelser og praktiske værktøjer, der kan guide dig gennem processen.


Rekruttering af nye medarbejdere

Undgå unødige omkostninger

Vores mål er at hjælpe dig med at undgå de økonomiske og tidsmæssige omkostninger ved at vælge den forkerte kandidat. Nedenfor finder du en række værktøjer, der er udviklet til at hjælpe dig med at identificere, tiltrække og ansætte den medarbejder, der passer bedst til din bedrifts behov.

Vi er her for at gøre ansættelsesprocessen mere effektiv, velovervejet og økonomisk ansvarlig. Udforsk vores værktøjer og lad os sammen sikre, at du har de rette medarbejdere på plads.

Har du spørgsmål til rekruttering?

Vil du vide mere om rekruttering af medarbejdere, jobsamtaler og jobopslag så kontakt Vibeke...
KONTAKT MIG

VIBEKE FLADKJÆR NIELSEN

Kvæg- og ledelsesrådgiver

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
penciluserusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram