Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Landsforsøg, sortsvalg og Onfarm

Landsforsøg

Landsforsøg er forsøg og demonstrationer, der udføres i samarbejde mellem de lokale planteavlskontorer og SEGES hovedafdelinger for Planter & Miljø og Økologi.

Danmark er opdelt i 17 landsforsøgsenheder.  ”Landforsøg Limfjord” er Fjordlands forsøgsenhed.  Forsøgene gennemføres under praksisnære forhold og i samarbejde med lokale landmænd. Det unikke samarbejde om landsforsøgene mellem landmænd, rådgivere fra Fjordland og SEGES specialister er grundlaget for, at der årligt genereres den nyeste viden om planteproduktion på vores egn - Landsforsøgene er planteproduktionens ”udviklingsafdeling”.

Natur landskab
Landsforsøg

OnFarm forsøg

Har du lyst til at prøve et produkt på din mark og få brugbare resultater, som er underbygget statistisk, så kan OnFarm forsøg være noget for dig. OnFarm er et gratis værktøj, som SEGES i samarbejde med Teknologisk Institut tilbyder. Du kan med lidt hjælp fra din planteavlskonsulent, eller alene gennemføre simple forsøg, som kan være med til at optimere produktionen på netop dine marker. Du kan også vælge, at sammenligne dine resultater med lignende OnFarm forsøg gennemført af andre landmænd rundt om i landet.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram