Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Fjordlands strategi team

Som strategisk sparringspartner har vi fokus på at resultater skabes af mennesker og menneskelige beslutninger og handlinger.
Derfor har vi fokus på menneskene omkring virksomheden og især ejerne og deres ønsker og drømme for hverdagen og den situation, man gerne vil arbejde sig hen imod – det tror vi på giver motivation.

I Fjordlands strategiteam er der samlet mange års erfaringer indenfor både landbrugsrådgivning og ledelse af erhvervsvirksomheder. Det er erfaringer og viden, som vi gerne bringer i spil. 
Planlægning

Mød Fjordlands strategi team

Tag meget gerne kontakt til medlemmerne af vores strategi team, hvis du går med tankerne om at få kigget på en strategi for din virksomhed og din fremtid

FLEMMING BUNDGAARD

Virksomhedsrådgiver
Mail: fbu@fjordland.dk
Tlf: 9615 3567
Ingen strategi slår held. Til gengæld er det svært at være heldig hele tiden. Hvis du vil være konkurrencedygtig og kontinuerligt skabe resultater, så kræver det en god strategi, og en endnu bedre plan for, hvordan du vil eksekvere strategien.

Min ledelseserfaring er alsidig og stammer bl.a. fra Elopak i emballageindustrien, Tvilum i møbelindustrien og Danish Crown i fødevareindustrien. Uanset branchen og virksomhedens aktuelle situation, så har det at arbejde fokuseret med strategi og ledelse altid været afgørende for at få skabt en positiv udvikling. Nøglen til succes er altid den samme – Få involveret alle medarbejdere og interessenter i strategiprocessen. Det giver strategien mere styrke, og sikrer samtidigt 100% ejerskab i organisationen, når den skal eksekveres.

Jeg kan hjælpe dig i hele processen med at styrke dit arbejde med strategi og ledelse. Vi udvikler strategien sammen med dine medarbejdere, og med afsæt i virksomhedens aktuelle situation. På den måde er vi allerede godt i gang med at eksekvere strategien, og skabe vedvarende bedre resultater.

GORM VILLADSEN

Virksomhedsrådgiver
Mail: gvi@fjordland.dk
Tlf: 9615 3069
Gorm Villadsen
Jeg er en ung ambitiøs virksomhedsrådgiver, som er engageret i økonomisk og strategisk udvikling af virksomheder. I mit arbejde brænder jeg for, at få det positive frem i mennesker og finde uudnyttet potentialer i virksomhederne. Jeg er holdspiller og mine værdier er direkte med i mine opgaver, så du er sikret en god medspiller i din strategiproces.

Jeg arbejder ud fra en dynamisk tilgang, hvor alle muligheder og potentialer bliver belyst og afdækket. Det er mit ansvar, at sørge for at teorien underbygger og ikke dominerer strategiprocessen, så vi sikrer harmoni mellem de praktiske og teoretiske løsninger for din virksomhed.

Samtidig med mit arbejde i Fjordland, driver jeg i samarbejde med min far og vores engagerede medarbejdere et landbrug med malkekøer og planteavl. Det er der, blandt dyr og natur jeg finder ro og inspiration.

BENT K. CHRISTENSEN

Virksomhedsrådgiver
Mail: bkc@fjordland.dk
Tlf: 9615 3561
Bent K. Christensen
Hvad drømmer du om?
Strategien er, at gøre din drøm til virkelighed.

I min verden er strategisk arbejde ikke raketvidenskab. Det udspringer af sund fornuft og købmandstænkning. Tilsæt så 7 gram forgængelighed; for husk at være menneske. Husk at tillade dig at være lykkelig. Der er både et sort og et rødt regnskab, som begge skal være i balance. De sorte tal hører til hos revisoren. De røde tal får farven fra hjerteblodet. Det, som du brænder for. Det, som gør dig til et menneske.

Jeg er et legebarn, nysgerrig og vild med underlige spørgsmål og skæve tanker. Elementer, som har styrken til at bygge utænkelige veje ind i fremtiden. Der er masser af fine lærebøger om strategi, men for mig er det vigtigt, at have prøvet værktøjerne på eget liv, egne tanker og egen situation. Det er på dén måde, man opdager, hvad der indeholder kalorier og skaber forandring.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram