Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Fjordlands strategi team

Som strategisk sparringspartner har vi fokus på at resultater skabes af mennesker og menneskelige beslutninger og handlinger.
Derfor har vi fokus på menneskene omkring virksomheden og især ejerne og deres ønsker og drømme for hverdagen og den situation man gerne vil arbejde sig hen imod og fastholde – det tror vi på giver motivation og ejerskab.

Sammenlagt har vi sparringspartnere 45 års erfaring at spille ind med, fordelt med 30 års landbrugserfaring og 15 års rådgivningserfaring, som vi gerne vil spille ind med.

Mød Fjordlands strategi team

Tag meget gerne kontakt til dem hvis du går med tankerne om at få kigget på en strategi for din virksomhed og fremtid

CLAUS BERGGREN

Virksomhedsrådgiver
Mail: cbe@fjordland.dk
Tlf: 9663 0581
Min tilgang til strategiarbejdet bunder i mange års erfaring indenfor området. Jeg har gennemført en turnaround på Overgaard gods, samt arbejdet med strategi igennem 20 år på forskellige niveauer i bl.a. Arla Foods, Hiab og GateGourmet. 

Jeg arbejder ud fra en praktisk tilgang, hvor teorien er med hele vejen. Det er dine behov, der afgør hvordan vi når i mål som ligeværdige samarbejdspartnere, hvor jeg støtter op om processen og lader dig som kunde tænke tankerne. Når jeg driver processen kan du forvente, at komme ud på en rejse hvor din virksomhed og du som leder bliver klædt på til at arbejde hen mod fælles mål. Det betyder oftest også involvering af familien og eller nære samarbejdspartnere.

Jeg kan ikke love dig at du får en nem fremtid, men jeg kan love dig at du står med et værktøj som kan afbøde konjunkturer, lovændringer og andet som vil komme når strategien er fastlagt.

GORM VILLADSEN

Virksomhedsrådgiver
Mail: gvi@fjordland.dk
Tlf: 9615 3069
Gorm Villadsen
Jeg er en ung ambitiøs virksomhedsrådgiver, som er engageret i økonomisk og strategisk udvikling af virksomheder. I mit arbejde brænder jeg for, at få det positive frem i mennesker og finde uudnyttet potentialer i virksomhederne. Jeg er holdspiller og mine værdier er direkte med i mine opgaver, så du er sikret en god medspiller i din strategiproces.

Jeg arbejder ud fra en dynamisk tilgang, hvor alle muligheder og potentialer bliver belyst og afdækket. Det er mit ansvar, at sørge for at teorien underbygger og ikke dominerer strategiprocessen, så vi sikrer harmoni mellem de praktiske og teoretiske løsninger for din virksomhed.

Samtidig med mit arbejde i Fjordland, driver jeg i samarbejde med min far og vores engagerede medarbejdere et landbrug med malkekøer og planteavl. Det er der, blandt dyr og natur jeg finder ro og inspiration.

CHRISTIAN R. PAULSEN

Virksomhedsrådgiver
Mail: crp@fjordland.dk
Tlf: 9615 3063
Christian Reinholdt Paulsen
Jeg kommer fra en lille landsby i Sønderjylland på Haderslev næs, lige midt i landbrugslandet. Jeg er uddannet jordbrugsteknolog med hovedopgave om strategi i landbruget, og jeg har nu 11 års erfaring inden for rådgivningen. Inden da har jeg en landbrugsfaglig baggrund og fem års erhvervserfaring udover årene, som skoledreng i landbruget.

For mig giver strategi fokus og frihed – retningen er sat, og derfor ved du altid hvad enhver beslutning og handling skal understøtte.
Jeg har en vision om at få udbredt konkrete virksomhedsstrategier i landbruget fordi jeg ser en kæmpe værdi for ejere og medarbejdere at arbejde målrettet mod en konkret vision. Beslutninger bliver nemmere at træffe når retningen er sat og de nødvendige handlinger giver mere mening.

Samtidig giver et veludført strategisk fundament en sikker platform for strategiske tilpasninger og ændringer de gange hvor verden ændrer sig eller nye muligheder opstår.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram