Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

31. oktober 2023

Din strategi er dit første skridt ind i fremtiden

-men kender du retningen?

Nysgerrig?

Så book et møde med en af vores strateger og tænk over vores 4 råd til fremtidens landmand:
LÆS OM STRATEGI TEAMET

FORFØLG DIN DRØM

PLANLÆG VEJEN FREM

VÆR OMSTILLINGS-PARAT

DYRK OG PLEJ DIN STRATEGI

Den første trykprøvning

Har din virksomhed allerede en strategi for fremtiden skrevet sort på hvidt?
Hvis den kun er oppe i hovedet, gælder det om at få spidset pennen. Hvis ikke strategien er skrevet ned, er det ikke en strategi, men kun en plan, og planer ændrer man løbende.
Hvordan sikrer du, at din strategi er i harmoni med familiens og dine værdier?
Hvad er det I lægger vægt på? Hvad har betydning? Hvad vil I gerne, at andre siger om jer?

Hvordan får du gjort din strategi til virkelighed?
Det er nogle af de spørgsmål du får svar på i et strategiforløb hos Fjordland.
Hvis du vil, så giver vi gerne en hånd med, så det ikke kun bliver ved snakken, men ender som håndgribelige resultater. Det kan være via opfølgningsmøder 3, 6 og 12 måneder efter, at strategien er skrevet. For at skrive en strategi er kun 5 % af arbejdet. Det lange seje træk ligger i de 95 % af arbejdet med at få rullet strategien ud i hverdagen og ind medarbejdernes hverdag. Husk, at medarbejderne altid er strategiens forlængede arm.

Vid hvad du vil

Når du står ved en skillevej og er klar til at gribe de nye muligheder og udfordringer, er det afgørende at overveje mange faktorer. Her giver en strategi dig beslutningskraft. Du ved, hvad du vil - og du ved, hvad du har valgt fra for at nå dine mål. Husk, fravalg er mindst lige så vigtige som tilvalg.
I takt med din virksomhed vokser og bliver mere kompleks, bliver det naturligt at dokumentere din strategi. Det hjælper med at fastholde dine beslutninger om mål og retning. En strategi er nøglen til at skabe klarhed om, hvem du er som virksomhed og som menneske. Ofte danner virksomheden rammen om både din arbejdsplads og din families hjem, og derfor skal både praktiske og personlige aspekter med ind i overvejelserne og have prioritet.
Fjordland's eksperter indenfor strategi og virksomhedsledelse hjælper dig med at besvare de spørgsmål der kan opstå i en strategiproces. Du vil blive udfordret, for det er med til at skaber klarhed om, hvem I er som mennesker, som virksomhed og sætter fokus på jeres drømme. Et aktivt valg om at ville arbejde strategisk danner grundlag for en beslutningsproces, der giver større sikkerhed, fordi du kommer til at træffe beslutninger med vilje.
Når du får lavet en effektiv strategi hjælper den med at:

1

HOLDE FOKUS PÅ BESLUTNINGER OG PRIORITERE HANDLINGER MOD FASTLAGTE MÅL

2

STYRKE DIN POSITION OVER FOR BANKEN

3

GIVE MEDARBEJDERE MENING I DERES OPGAVER

Vores tilgang til strategiarbejdet betyder, at hver strategi er unik og skræddersyet til familiens behov. Vi tror på, at ejerskab er nøglen til at skabe en motiverende strategi, der holder.

Strategien er dit første skridt ind i fremtiden.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
heartexitphone-handsetcalendar-fullsmile linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram