Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Udviklingsaften i Landbrugets Talentudvikling

FRA PRODUKTION TIL FORRETNING

UDVIKLINGSAFTEN DEN 21/6 2022 KL. 18.00

PROGRAM:
Kl. 18.00: Aftensmad og velkomst
Kl. 18.30: At arbejde med forretningsmodeller v. Michael Nørager
Kl. 21.00: Kaffe og afrunding

Fjordland er vært ved arrangementet. Tilmelding er nødvendig senest den 16/6 2022. Tilmeld dig nedenfor eller ring på tlf. 9615 3000.

Billede af Michael Nørager indlægsholder til Landbrugets Talentudvilking
Hvad er en forretningsmodel, og hvad skal man bruge den til?
En forretningsmodel skal du bruge til at få stillet skarpt på de muligheder, i din virksomhed, som bidrager til succes og få frasorteret de muligheder der er tabsgivende, tidsrøvere eller begge dele. Du skal kort sagt bruge den til at din virksomhed bliver en succes i stedet for en fiasko.

Vi vil på kommende udviklingsaften derfor arbejde konkret med forretningsplaner. Vi kaster os helt lavpraktisk ud i hvordan du kan bruge forretningsplaner til at sikre dig at din virksomhed bevæger sig fra et fokus på produktion til et fokus på forretning - til det har vi inviteret Michael Nørager.

Michael er ph.d. og lektor i innovation og forandringsledelse på Århus Universitet.
Han har arbejdet med forskning, undervisning, foredrag og praktisk udvikling af organisationer og mennesker i mere end 25 år.

Hvordan hænger forretningsmodellen sammen med strategi og implementering af konkrete tiltag? Hvordan arbejder man systematisk med forretningsmodellen for at sikre god indtjening og udvikling?

Hvor er vores forretningsmodels ”EPICENTER”? Hvor udspringer vores udfordringer og løsninger fra? Det handler om at tænke anderledes og skabe overblik inden man sætter konkrete aktiviteter i gang.

Dit udbytte
Efter aftenen har du fået redskaber til at du kan begynde at konkretisere forretningen i din drømmevirksomhed, så du skaber grobunden for at gå skridtet videre med at blive etableret, som selvstændig landmand.

Tilmeld dig nedenfor:

    Tilmelding


    Eksperter i landbrugsrådgivning

    Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
    FÅ RÅDGIVNING NU
    phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram