Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

12. januar 2022

THYmæglerne er blevet til Fjordland Mægler

THYmæglerne skiftede navn til Fjordland Mægler pr. 1. januar 2022 og er fremover en naturlig særskilt ejendomsmæglerforretning ejet af Fjordland, Danmarks største landboforening.
Navneskiftet og fusionen betyder også en udvidelse af markedsområdet for Fjordland Mægler, som fremadrettet også kommer til at omfatte salg af landbrugsejendomme i lokalområderne omkring Skive og Lemvig. Fjordland Mægler har et erfarent team af både ejendomsmæglere og sagsbehandlere og sælger alle typer af ejendomme.

”Vi har selvfølgelig stadig fuld fokus på salg af alle boligtyper i vores eksisterende område” lyder det fra Ole Sand, der er daglig leder af Fjordland Mægler.

Fjordland Mægler udvider derfor holdet med Michael Kampp Mortensen, som har et indgående kendskab til salg og vurdering af alle typer landbrugsejendomme i Nordjylland. Michael er bl.a. uddannet landmand og landbrugstekniker og har derudover også en baggrund fra bankverdenen.
Ole Sand
OLE SAND
Daglig leder, Fjordland Mægler
og Ejendomsmægler MDE
”Salg af landbrug kræver indsigt, netværk og bredest mulig adgang til den rigtige køber. Desuden skal vi tænke ud af boksen og finde kreative løsninger for at komme godt og trygt i mål med salget” fortæller Michael Kampp Mortensen der startede hos Fjordland Mægler 3. januar 2022. 

”Gennem årene har jeg opbygget et stort netværk indenfor landbrugserhvervet, som jeg meget gerne vil lade komme sælger til gode” fortsætter han.
Hos Fjordland Mægler lægges der vægt på at servicere alle kunder lige, uanset om det drejer sig om et lille eller stort hus, om det er en privat bolig eller et landbrug eller alt derimellem. Handel med landbrugsejendomme er Fjordland Mæglers speciale og man gør en dyd ud af hele tiden at dygtiggøre sig og være 100% opdateret på de nyeste regler inden for området.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram