Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

30. september 2019

Slut med dårlige undskyldninger

Med Summax integreret i mit regnskabssystem er det administrative blevet en leg og fylder næsten ingenting i min hverdag, fortæller Martin Pedersen fra gården Hegnet nær Roslev i Salling. Det er slut med papirstabler og ringbind. Alt er samlet ét sted. Og jeg har nem adgang til alle data lige fra regnskabsdata, foderplaner, sprøjtejournaler til kvitteringer døgnet rundt – og uanset hvor jeg befinder mig. Jeg skal bare trykke på et par knapper på pc’en.

HURTIGT OVERBLIK OVER ØKONOMIEN

Martin fortæller, at han har brugt Summax i 3 år og er utrolig glad for det. Jeg arbejder konsekvent meget struktureret og har en perfektionistisk tilgang til min virksomhed. Derfor passer det mig rigtig godt, at jeg med få klik på musen kan modtage, håndtere, betale, sortere og arkivere mine fakturaer. Systemet genkender fakturaer fra samme leverandør og foreslår kontering m.v., så jeg godkender altså kun bilaget én gang, derefter sker resten automatisk i Summax, forklarer Martin.

FORMIDDAGSKAFFE OG FAKTURAER

Hver dag inden formiddagskaffen betaler jeg regninger m.m. Jeg behøver ikke en gang sortere dem, alt det ordner Summax for mig.

Revisorassistent Lisbeth Horsager fra Fjordland fortæller, at mange kunder oplever en halvering af den for mange kedelige administrationstid med løse bilag og tunge ringbind. Martin giver Lisbeth helt ret. Efter at være blevet hjulpet godt i gang med Summax af Lisbeth oplever han en virkelig stor lettelse. Han er nu på omgangshøjde med deadlines for det administrative. Samtidig kan han til hver en tid gå ind i Summax og følge op på sin økonomi. Det har givet en tidsmæssigt besparelse for mig, og så rumler den dårlige samvittighed heller ikke i mit hoved længere.
"Når opkaldet fra min revisorassistent, Lisbeth Horsager, kom ca. 3 dage før, der fx skulle laves moms, blev den dårlige samvittighed endnu større” siger Martin Pedersen. "Det var ikke særligt rart, for jeg vil jo gerne have styr på tingene. Det har jeg nu, og jeg kan varmt anbefale andre at kikke nærmere på summax.

VERDENSMESTER I OVERSPRINGSHANDLINGER

Når man som jeg har prøvet at være kronisk bagefter med det administrative, skønner man på, at Summax giver nem økonomistyring. Vi skal udnytte de digitale løsninger, når de giver mening. Og det gør Summax afgjort for mig, fortæller Martin.

Det har også gjort kål på den dårlige samvittighed, der automatisk bygger sig op, når man konstant er bagud med alt papirarbejdet. Dårlig samvittighed er selvforstærkende. Jeg oplevede i hvert fald, at det var lidt en pestilens at skulle have alle bilag, fakturaer m.m. klar til en given deadline, fortæller Martin. Jeg fandt på undskyldninger ind ad en kant for at slippe for det administrative. Undskyldninger for ikke at tage fat på det administrative, noget der var vigtigere at gøre lige nu osv. Jeg var lidt af en verdensmester i at lave overspringshandlinger.

Når opkaldet fra min revisorassistent, Lisbeth Horsager, kom ca. 3 dage før, der fx skulle laves moms, blev den dårlige samvittighed endnu større” siger Martin Pedersen. Det var ikke særligt rart, for jeg vil jo gerne have styr på tingene. Det har jeg nu, og jeg kan varmt anbefale andre at kikke nærmere på Summax.

GØR SOM MARTIN OG OVER 100 ANDRE – SPAR TID

Martin tilhører en skare af over 7.000 landmænd i Danmark, som allerede har taget Summax til sig og bruger det i det daglige. I skrivende stund har over 100 af vore kunder taget Summax til sig, fortæller Lisbeth Horsager. Det er helt klart den vej, det går. Vi skal udnytte digitaliseringen, og Summax er et virkeligt godt system, som mange andre brancher misunder os. Det er en maggi terning, som koger det hele sammen og gør det administrative nemt for landmanden, slutter Lisbeth.

Martin Pedersen tilføjer, at det er noget af det bedste, han har gjort i nyere tid. Væk er den dårlige samvittighed. Nu kræver fuldt økonomisk overblik kun nogle få klik med musen, og det passer godt til min tilgang til at drive virksomhed, tilføjer han.

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED SUMMAX

Summax bygger på idéen om at gøre det så simpelt som muligt at få klaret det daglige papirarbejde. Efter opstartsfasen kan Summax selv genkende leverandører og fakturaer. Det betyder, at dine bilag bliver fordelt automatisk på konti i dit regnskab. Du skal derefter blot godkende og tage stilling til bilag fra nye leverandører m.v.
Martin

Kontakt os og få

et installationsbesøg, hvor vi sørger for, at du kommer godt i gang
et årligt erfa-møde, hvor du får tips og tricks og info om det sidste nye

Summax – din vej til

on-line adgang til dine dokumenter døgnet rundt
automatisk betaling, kontering og bogføring af e-fakturaer
styr på vigtige dokumenter
hurtigere og mere effektiv arkivering
søgemulighed på bilag
integration af alle dine bilag over i økonomisystemet Ø90

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram