Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Skattefri udbetaling af efterlønsbidrag

Fra d. 1. januar 2022-30. juni 2022 er det muligt at få sit indbetalte efterlønsbidrag udbetalt skattefrit, hvis man er født efter d. 1. januar 1959

Det er kun muligt at få dit indbetalte efterlønsbidrag udbetalt skattefrit, hvis man IKKE har opnået alderen til efterløn i udbetalingsperioden. Det vil sige at hvis man har opnået ret til efterløn, også selvom man ikke er begyndt at få efterløn, kan man ikke få efterlønsbidraget udbetalt skattefrit.

Man skal overveje det en ekstra gang inden man vælger at få det udbetalt. Udover muligheden for at gå på efterløn mister man nemlig også andre fordele. Man mister bl.a. muligheden for at optjene skattefripræmie (hvilket med maks. antal præmie er bedre end udbetaling af efterlønsbidrag), samt muligheden for et seniorjob.
"Det er individuelt i forhold til ens tanker for fremtiden, om det er bedst at få udbetalt sit efterlønsbidrag skattefrit, eller at blive i ordningen.
Hvis du ønsker uvildig rådgivning om din situation, sidder jeg klar til at hjælpe".

LINDA MØLLER HARRITZ

Økonomikonsulent
Tlf.: 9615 3075

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram