Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Uvildig finansiel rådgivning og sparring på ekspertniveau

Fondsmæglerselskabet SEGES Finans & Formue A/S sætter nu fokus på formueinvesteringer for landmænd med virksomhedsordning og pension. Der er desuden et kursus på vej, til dem som selv vil lære mere om investeringer.

Rådgivning hos fondsmæglerselskabet SEGES Finans & Formue

Fondsmæglerselskabet SEGES Finans & Formue har efterhånden i nogle år – i samarbejde med en række lokale landbrugsrådgivningsvirksomheder - ydet finansiel rådgivning til landmænd. Selskabet er godkendt af Finanstilsynet til at yde finansiel rådgivning og fungerer som videncenter for finansiering og formuepleje og servicerer rådgivningsvirksomheder, landmænd og den finansielle sektor.

Få det nødvendige overblik

Har du brug for overblik over gælden i din virksomhed? Behov for at skaffe nødvendig kapital? Eller ønsker du at sikre en optimal sammensætning af aktiverne i din virksomhed? SEGES Finans & Formue kan levere rådgivning, som forbedrer dit finansielle udgangspunkt.

Vi tilbyder rådgivning inden for finansiering og formue, derivater, herunder swap, samt aktier og obligationer.

Gennem rådgivning og sparring med os får du overblik over, hvordan du bedst muligt sammensætter din finansiering. Vi sætter os ind i din låneporteføljes følsomheder og risici og præsenterer dig for, hvilke muligheder, fordele og ulemper der er i alternative løsninger.

Vi tilbyder også en gennemgående formue- og investeringsrådgivning, som giver dig en plan for, hvordan du bedst muligt forvalter formuen i din virksomhed og fastlægger en strategi for en tryg fremtid.

Nu er selskabet klar med et par nye ydelser

En af de ting, vi nu sætter fokus på, er formueinvestering for landmænd med fokus på virksomhedsordningen og pension. Det gør vi blandt andet på baggrund af, at vi har undersøgt markedet for disse ydelser, og konstateret, at vi vil kunne tilbyde et meget konkurrencedygtigt omkostningsniveau ved formue- og pensionsinvestering.

Bag konceptet står Fondsmæglerselskabet SEGES Finans & Formue A/S, som i samarbejde med John Jensen fra AgroMarkets har afprøvet konceptet på flere landmænd.

Kontakt vores certificerede rådgiver

Jens T. Møllmann

Certificeret rådgiver
Mail: jtm@fjordland.dkTlf.: 96153562

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram