Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Årsrapporten - dit officielle regnskab

Årsrapporten er virksomhedens officielle regnskab og kan indeholde både et eksternt og internt regnskab. Det eksterne regnskab indeholder de oplysninger som årsrapportloven kræver i forhold til den regnskabsklasse der aflægges årsrapport efter. Det interne regnskab suppleres med interne oplysninger, analyser og tilpasses de ønsker du måtte have i forhold til beregning af nøgletal for virksomheden.

En af de analyser som vores landbrugsvirksomheder har stor gavn af er en driftgrensanalyse, hvor der bliver beregnet fremstillingspris på grise og kg EKM. Driftgrensanalysen kan ligeledes anvendes til at benchmarke virksomheden med tilsvarende virksomheder på landsplan. Bechmarkingen kan suppleres med en analyse af de enkelte driftgrene i virksomheden. Benchmarkingen kan bruges aktivt i forhold til at få analyseret hvor der er forbedringsmuligheder i virksomheden.

Årsrapporten udarbejdes både for enkeltmandsvirksomheder, ApS’er, A/S’er og I/S’er med flere, hvor der er forskellige krav til oplysninger og regnskabsklasser. Hos Fjordland hjælper vi meget gerne med at lave din årsrapport ud fra de krav der er.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram