Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Bogføring og moms

Vi bogfører og laver momsregnskab for dit landbrug

Som virksomhedsejer følger der også administrative opgaver med i form af bogføring og momsopgørelser. Det kan både være spændende men også en belastning. 

Du kan frigøre dig fra noget af det administrative, og lade Fjordland sørge for bogføring og momsregnskabet i dit landbrug. 

Vi tilbyder en skræddersyet løsning, som passer ind i netop din virksomhed. Vi tilrettelægger processen, så den er tilpasset præcis efter dit behov.

Vi anvender Ø90 til bogføringen og momsopgørelsen. Du kan også selv få adgang til Ø90, såfremt du selv vil lave bogføringen. Vi arbejder også i andre bogføringsprogrammer, og kan tilpasse løsningen helt efter dine ønsker.

Eksempler på arbejdsgange kan være:

Du indsamler selv fysiske bilag og kontoudtog, som vi hvorefter bogfører på kontoret i Ø90
Du benytter selv InterCount til bilaghåndtering med efterfølgende bogføring ud fra indlagte bilag og kontoposteringer. I programmet InterCount har du altid adgang til dine bilag
En virksomhedssekretær kommer ud til dig, og får styr på papirbunken og bogføring. Du har her fordelen af altid at have dine bilag hjemme
Du holder selv styr på bilagene og bogfører i Ø90-online. Du kan selvfølgelig altid få hjælp, hvis du har spørgsmål til bogføringen. 

Andet regnskabsprogram?

Vi har også kunder der anvender følgende regnskabssystemer, og vi har derfor også et bredt kendskab til disse systemer...
C5
e-conomics
Navision
Dinero
Excel m.m.

En løsning, der passer til dig...

Uanset hvilken form du vælger, kan der altid ske justeringer og ændringer undervejs, så du hele tiden har den løsning der passer bedst ind for dig.

Du har som momsregistreret virksomhed pligt til at indberette moms - dette enten hvert halve år, hvert kvartal eller hver måned, alt efter omsætningens størrelse.

Ud fra bogføringen hjælper vi med momsregnskabet i dit landbrug samt indberetningen af tallene til SKAT.

Kontakt os i dag - så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dit landbrug...

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram