Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

FarmTracking

Med FarmTracking får du det helt rigtige værktøj til at tage med i marken

Med FarmTracking kan du registrere alle behandlinger i marken. Via GPS-funktionen i din telefon udvælges den mark, du befinder dig på, så du hurtigt kan få overblik over behandlingerne eller foretage nye registreringer.

FarmTracking fungerer suverænt som selvstændigt registreringsværktøj og kan, hvis man ønsker endnu større overblik, kombineres med Mark Online.
FarmTracking mobil app

GOOGLE PLAY

Download FarmTracking-appen til Android

APP STORE

Download FarmTracking-appen til iPhone

FarmTracking app'en

Med FarmTracking Free kan du på baggrund af data i markplanen modtage notifikationer om relevante regler i virksomhed. Du får mulighed for at oprette ”hotspots” på dine arealer, som kan ses i Mark Online så du og din rådgiver får det perfekte overblik.

Med FarmTracking Basic kan du, udover ovennævnte muligheder for hotspots og nyheder også:

Se og registrere i dyrkningsjournalen, så den altid er opdateret.
Se med tankblandingsfunktionen, hvor meget sprøjtemiddel du skal blande i din tank.
Få vist hver enkel marks beliggenhed på et kort.
Lave afdriftsdokumentation.
Lave pesticidkontrol

Slut med papirer i marken

Med FarmTracking på din smartphone eller din tablet vil markarbejdet i din virksomhed fremover bygge på kontrolleret præcision – samtidig med at alle resultater indberettes online.
Når du kører ind på dine marker, popper den pågældende mark straks op på din smartphone eller tablet. Det betyder, at du bliver bekræftet i, at du kører på den rigtige position, men FarmTracking fortæller dig også, hvor meget gødning du skal sprede på den pågældende mark.
FarmTracking mobil app
"Med FarmTracking i hånden har du altid det fulde overblik over marken, du står i. Både for sidste, igangværende og kommende sæson. Udskrevne og uddaterede gødnings- og sprøjteplaner hører også fortiden til. Med FarmTracking foregår det hele online, og du har derfor altid den seneste dyrkningsplan lige ved hånden. Du vil som bruger af app’en også opleve, at registrering og indberetning af data bliver nemmere og mere overskueligt."

Indbygget GPS

Jesper Vestergaard er også meget begejstret for den indbyggede GPS. Det betyder nemlig, at man kan finde fx dræn med brønde og få dem markeret op på markkortene. Det hele foregår elektronisk og online og synkroniseres automatisk i Mark Online så din planterådgiver bliver sparet for en hel del manuelt tastearbejde.

Udover dræn og brønde, kan GPS’en bruges til at håndtere problem ukrudt, sygdomme som kålbrok eller sågar bare en stor sten, der skal fjernes inden såning.

Et godt overblik

Med FarmTracking sikrer du også et godt overblik over alle ejendommens marker. Du sikrer et fysisk overblik over, hvilke arealer der rådes over. Det, at du har markkortet elektronisk, kan lette arbejdet for nye medarbejdere ift. at give dem et overblik, fordi de altid har markkortet med på GPS, der hvor du selv er.

FarmTracking giver dig et total overblik over den enkelte mark. Du ved altid, hvad der sker på den pågældende mark, og hvad der skal ske den kommende sæson på marken. Dataene er løbende opdateret, også af planterådgiveren, og via de indberetninger du som landmand registrerer i FarmTracking – det giver dig et opdateret overblik, når du har brug for det.

FarmTracking optimerer og fjerner arbejdet ved computeren

Et af de gode perspektiver i brugen af FarmTracking er, at dukan indberette alle aktiviteter direkte fra sin smartphone eller tablet. Du skal ikke først til at have computeren startet op og have det tastet ind på den. Det hele er klaret i marken i en og samme arbejdsgang.

Der foruden optimeres arbejdsgangen mellem ejer, kollega og planterådgiver. Den digitale online kommunikation gør at alle kan følge med i, hvad der sker, og hvad der bliver lavet. Det giver et rigtig godt grundlag for at vurdere resultatet og planlægge det videre forløb på markerne.
Bunke papir

FarmTracking er også for økologer

Med FarmTracking kan økologer også holde styr på den økologiske logbog og status på markerne. Så selvom der er fokus på sprøjtemidler og gødning, så kan app’en også håndtere meget mere end bare det.
KONTAKT OS PÅ 9615 3000

Digitaliser også dine gamle drænkort!

Hos Fjordland kan vi hjælpe dig med at spare dig tid og ressourcer, ved at digitalisere dine gamle drænkort. Det betyder, at du altid kan vedligeholde eller udvide dit drænanlæg og have 100% styr på positionen med det samme. Du har dem altid med dig, og det betyder, du hurtigt og nemt kan finde frem til gamle dræn og lige så hurtigt kan registrere de nye.

Når du bruger FarmTracking, kan du blot stille dig hen over fx drænbrønden, tage et billede og gemme positionen, der ved hjælp af GPS-koordinaterne placeres i dit eget digitale drænarkiv – her vil du altid kunne finde dem frem igen. Det betyder, du igen er færdig med kontorarbejdet direkte i marken, og skal altså ikke hjem og starte kontorarbejdet op – og så slap du sågar helt for at have det rigtig lange målebånd oppe af lommen for at måle dig frem til drænene!

Digitale Drænkort er en én gangs investering. Den betaler sig selv hjem ved mindre spildtid ved dræningsopgaver, nemmere vedligehold og rensning, samt sundere og mere farbar marker.
LÆS MERE OM DIGITALE DRÆNKORT

Igangsættelse med optegning direkte i marken

Vi kommer gerne ud i drænrenden og hjælper dig i gang med at optegne de nye dræn direkte i FarmTracking. Når vi kommer ud, vil vi gennemgå optegningsproceduren med dig, hjælpe dig med at markere brønde og tegne drænledningerne ind, således at de fremgår såvel i FarmTracking, men også i Mark Online og CropManager. Du kan altså få dem udskrevet sammen med de markkort, der kommer i Plantemappen år efter år – og nu får du så opdateret dine papir drænkort hvert eneste år samtidig.

Besøget takseres og faktureres som et almindeligt markbesøg og kan udføres både af vores specialist inden for drænkort, Jesper Vestergaard, eller af din faste planterådgiver.
Jesper Vestergaard
Kontakt vores ekspert på området, som står klar til at hjælpe dig med de digitale løsninger

JESPER VESTERGAARD

Planterådgiver
KONTAKT JESPER

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
cloud-checkphone-handsetmap-markersmartphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram