NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKontakt

Arealopmåling, markkort og dronefotos

Arealopmåling

En præcis indtegning og opmåling af landbrugs- og naturarealer er en forudsætning for effektiv planteproduktion. Indtegning af arealer er en naturlig del af ansøgningen om grundbetaling og plejetilskud.

Landbo Limfjords planteavlskonsulenter kan indtegne og opmåle arealer ud fra luftfoto, med meget stor præcision i vores GIS program, AgroGis. Indtegningen kan bruges til både ansøgning om grundbetaling og almindelig markkort til brug for driftsledelse.

Markkort i stort format

Markkort i plakatstørrelse er et rigtig godt ledelsesværktøj på alle bedrifter, hvor flere personer skal samarbejde om markarbejdet. Det skaber overblik og forståelse for løsning af opgaver og sammenhænge i transport på bedriften.

Vi printer i størrelser op til A0 (84x130 cm). Forhør dig om muligheder og priser ved din konsulent.

Planteavlsrådgivning Fjordland

Dronefotos

Den tid hvor man fik uanmeldt besøg af en sælger, som havde billeder med af gården taget fra luften er slut. I dag kan vi meget billigere tage luftfoto med drone. Så kan du selv vælge tidspunktet på året, og den præcise dag. Kontakt os på planeavlskontoret, så kommer vi forbi hos dig og  laver dronefotos af din ejendom.
Kontakt os på tlf. 96153000

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
mail@fjordland.dk
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram