Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Pløjefri grovfoder ERFA

Opstartsdag

ONSDAG 1. MARTS KL. 10:00-13:00

Kvægbrug har tidligere været beriget med marker, som blev tildelt store mængder dybstrøelse kombineret med meget græs i sædskiftet. Det betød, at marker på kvægbrug lå i toppen, når man talte om et højt kulstofindhold og en god jordstruktur.

Men sådan er det ikke i dag...
Med tiden er de fleste kvægbrug gået over til helt andre systemer, der gør, at mængden af dybstrøelse, som tidligere blev tilbageført til markerne, er gået kraftigt ned, mens sædskiftet i dag bliver præget at store mængder majs, hvor langt det meste af afgrøden fjernes ved høst.

I gruppen arbejdes der med forskellige strategier og et varieret sædskifte kombineret med et spændende brug af alternative efterafgrøder for at tage bedre hånd om vores jord som dyrkningsmedie og derved også sikre, at vi ikke fortsætter den negative udvikling.

DAGENS PROGRAM

Dagens program følger, blandt andet med oplæg  fra Henning Sjørslev Lyngvig, Maskinkonsulent fra SEGES og Dorthe Lisby, Fjordland
Majsmark

STED:

Madsens Bioenergi 
Skivevej 47
7860 Spøttrup 

PRIS:

Opstartsmødet er gratis og for alle der er interesseret i pløjefri grovfoder.

TILMELDING:

Senest 24. februar via nedenstående tilmeldingsformular.

    Tilmelding


    Eksperter i landbrugsrådgivning

    Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
    FÅ RÅDGIVNING NU
    phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram