Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Natur- og biodiversitetsaften

For alle interesserede

ONSDAG 30. AUGUST 2023 KL. 17.30

Denne aften vil byde på en gåtur på ca. 4 km i varieret terræn, hvor vi vil blive præsenteret for forskellige former for biotoppleje og løsninger på CAP 23. Der vil på turen rundt i terrænet være ophold, hvor Jette Kjær fra Fjordland vil fortælle omkring de mulige løsninger for udlægning til brak. Der vil også være en fra Salling Grovvarer, som kan fortælle lidt omkring mulige frøblandinger. På turen rundt, vil vi også komme forbi en ny skovplantning, hvor Martin Viborg fra
Proviido Skov & Natur vil fortælle om etablering af læhegn, småbiotoper og skovrejsning samt plejen og plantevalg i disse.

En hyggelig aften som byder på en gåtur i varieret terræn og med masser af mulighed for at opnå viden omkring en god biotoppleje med fokus på biodiversitet, som jo er helt central for fremtidens brug af naturen i form af landbrugsdrift, skovdrift og friluftsliv m.m.

Vi håber aftenen vil kunne skabe lidt mere klarhed omkring de muligheder der allerede er for at etablere biotoper som vil fremme biodiversiteten i agerlandet og dermed dyrelivet.

Jagt og Fiskeri Skive vil stå med en lille udstilling med bl.a. udstyr til terrænpleje, samt beklædning, fodtøj og andet grej til jagt og udeliv.

PROGRAM FOR AFTENEN:

Kl. 17.30 - Velkomst og afgang til fods
Kl. 17.45 - ca. 19.30 - Efter gåturen bydes der på pølser, øl og vand, og der vil være mulighed for at stille masser af spørgsmål til fagfolkene.
Kl. 22:00 - Tak for i aften.
Biodiversitet ESG

STED:

Vester Ballingvej 12, 7860 Spøttrup

Medbring gerne en stol. 

TILMELDING:

Tilmelding via nedenstående tilmeldingsformular senest mandag 28. august. 

ARRANGØRER:

Annette og Finn Toft Andersen, ejer af arealerne
Kjærs Grønne Udlejning og Landskabspleje
Fjordland
Salling Grovvarer
Proviido Skov & Natur
Jagt & Fiskeri Skive
Sparekassen Danmark

    Tilmelding


    Eksperter i landbrugsrådgivning

    Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
    FÅ RÅDGIVNING NU
    phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram