Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

MILJØGODKENDELSER – HURTIG OG KORREKT

I Fjordland har vi en miljøafdeling som er uhyre dygtige og forstår at ekspedere tingene både hurtigt og korrekt. Samtidig er der en holdning til tingene og de er gode til at belyse alle forhold i en sag. For mange af kunderne agerer de også sparringspartner, og der næres derfor stor respekt for deres kompetencer.

MILJØTILLADELSER – FYLDT MED RESTRIKTIONER

Mange landmænd forudser ikke at miljøsiden kan være så indviklet. De oplever, at landbruget er et erhverv hårdt belastet af restriktioner. Der er virkelig mange lovreguleringer at overholde og miljøtilladelser at indhente. Selv om man skaber flere arbejdspladser, er processen frem til realisering af projekter lang. Det har flere kunder oplevet i forskellige sammenhænge.
Derfor står miljøafdelingen i Fjordland klar til at hjælpe kunderne igennem processen med sparring og rådgivning.
Kontor miljøafdelingen fjordland

MILJØ – VÆR UDE I GOD TID

Man skal være forudseende, være ude i rigtig god tid og planlægge min. 1 år i forvejen. Det er en fordel, at tage Fjordlands miljøafdeling med helt fra begyndelsen af et projekt og lidt før faktisk. Når de er sat godt ind i de planer der forelægger, sørger de altid for, at man er på forkant med tingene i godkendelsesprocessen i forhold til miljøtilladelser osv.

Fjordlands miljøafdeling synes, at det er rart at blive inddraget i så god tid som muligt. Når de kender planerne, kan de som miljøkonsulenter skabe overblik og gennemskue alle de aspekter, der skal tages højde for. Samtidig letter det hele sagsgangen, at der bliver taget fat med det samme og i rigtig rækkefølge.

3 SKARPE PÅ MILJØOMRÅDET

Hvor hurtigt tjener en ny miljøgodkendelse sig ind, hvis den du har er mere end 2 år gammel ?
1 år
3 år
5 år
Hvad er grænsen for, hvor mange høns du må have uden at være omfattet af miljøkontrolreglerne ?
30
50
100
Hvor mange minivådområder skal dansk landbrug have etableret for at indfri målene frem mod 2021 ?
50
5000
1000-2000
Læs de rigtige svar her

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram