Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Lemvig Marked & Dyrskue

Ses vi til Dyrskuet i Lemvig 1. - 2. juni 2024?

LEMVIG MARKED & DYRSKUE 2024

Lemvigegnens største arrangement – Lemvig Marked & Dyrskue – med god opbakning fra både udstillere og gæster. Dette års arrangement, holdes i weekenden 1.-2. juni.

Det var virkelig dejligt at opleve stemningen på flyvepladsen, hvor dyr og maskiner er udstillet sammen med de mange aktiviteter, som Fjordland arrangerer sammen med Lemvig Flyveklub. Det er en unik kombination, der gør et traditionelt dyrskue til en folkefest for hele Nordvestjylland, og det var tydeligt, at både udstillere og publikum var glade for, at vi igen kunne mødes i de uformelle, udendørs rammer.

Makkerskabet mellem Fjordland og flyveklubben ser derfor ingen grund til at ændre på det grundlæggende koncept for Lemvig Marked & Dyrskue, hvor lørdagen traditionen tro er ’klovdag’ med kvægudstilling, mens avls- og fritidsheste fylder dyrskueringen søndag. Begge dage omgivet af en stor udstilling med maskiner og produkter til landbruget og livet på landet samt stande med udstillinger og aktiviteter fra lokale forretninger, foreninger og institutioner.

Vi byder derfor på oplevelser og inspiration til hele familien. Gamle kendinge er allerede klar til at være med igen, og vi er i udstillingsudvalget i fuld gang med at invitere nye udstillere til at være med, ligesom vi arbejder på et program med både velkendte og nye aktiviteter i weekenden op til grundlovsdag.

TILMELDING:

Tilmelding for udstillere er nu lukket.
Tilmeldingsfristen for kvæg: søndag 28. april 2024
Tilmeldingsfrist for heste: søndag 5. maj 2024


YDERLIGERE OPLYSNINGER:

Henrik Damgren, tlf.: 2046 5928
Læs mere om Lemvig Marked & Dyrskue herDOWNLOAD DYRSKUE PLAKAT HER

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram