Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Ledelsesværkstedet: Mini kurser med klippekort

Månedlige tematiserede kurser

KvægXperten arrangerer månedlige, tematiserede kurser for dig, der ønsker at udvikle dine ledelseskompetencer. Disse kurser finder sted den sidste onsdag i måneden i Lemvig og den første onsdag i måneden i Skive/Thisted.

Vi tror på, at ledelsesmæssig udvikling sker trinvist og bedst, når det er målrettet og meningsfuldt for den enkelte landbrugsdrift. Derfor tilbyder vi kortvarige kurser, hvor deltagerne arbejder intensivt med specifikke emner, der er relevante for deres egen bedrift.

Hver kursusdag begynder med en præsentation af det aktuelle emne, hvorefter deltagerne går i gang med praktiske øvelser, hvor de anvender de lærte koncepter på deres egne bedrifter. Undervejs får de personlig støtte og vejledning fra vores erfarne rådgivere.

Vores kurser henvender sig til ledere, driftsledere og ejerledere inden for landbruget. Det er muligt at dele kurserne mellem flere personer på samme bedrift, så I sammen kan opbygge stærkere og mere effektive ledelseskompetencer.

Fremgangsmåde:

Du køber et klippekort nedenfor
Derefter vælger du, hvilke dage du ønsker at deltage
Du får en reminder 2 dage før, omkring kurset

Kurser

Vælg mellem følgende emner:

JOBSAMTALE

Hvilke spørgsmål skal man stille for at finde ud af, om personen er den rigtige person til jobbet. Hvordan man forventnings-afstemmer til jobsamtalen, så ingen bliver skuffet efterfølgende.

VÆRDIER OG MEDARBEJDERHÅNDBOG

Hvilke værdier vil man gerne, at man giver videre til medarbejderen. Vi arbejder med dit værdigrundlag og laver en medarbejderhåndbog for bedriften, og hvordan kommunikerer det videre.

MUS-SAMTALER

Hvad skal man spørge om, og hvordan skal man spørge for at få de svar man ønsker. Udarbejde din egen skabelon.SÆT MÅL FOR BEDRIFTEN OG INVOLVERING AF MEDARBEJDERE

Hvordan arbejder man med mål, og hvordan involvere man resten bedriftens ansatte i disse mål.

UDDELEGERING AF ANSVARSOMRÅDER

Hvordan uddelegerer man ansvar, og hvordan ved man om personen er klar til at tage ansvaret. Hvordan og hvilket ansvar vil du gerne uddelegere.

HANDLINGSPLANER

Hvordan arbejder man med handlingsplaner på bedriften, så I kommer i mål med jeres opgaver uden og få stress.

OPLÆRING AF MEDARBEJDERE

Hvordan laver man en oplæringsplan for nye medarbejdere, så man sikrer at det er den rigtige måde og oplæring medarbejderen får.

AFHOLDELSE AF PERSONALEMØDER

Hvad vil du have ud af møderne, Hvad skal der på dagsorden og hvor ofte skal de afholdes.
Prisen for et klippekort er 4.000 kr. for 4 klip.

Sådan fungerer klippekortet

Der er 4 klip på klippekortet, og der er ingen begrænsning på hvor mange klippekort, du må købe. Et enkelt klip kan købes for  1200 kr.pr. klip. Klippene kan du frit dele mellem flere personer på din bedrift.

Du bestemmer selv hvilke minikurser, du ønsker at deltage i.

Kurserne afholdes i Lemvig og i Skive eller Thisted afhængig af deltagernes lokalitet.
Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål i forbindelse med vores kurser.

Vibeke Fladkjær Nielsen

Kvæg- og ledelsesrådgiver
Mail: vfn@kvxp.dk
Tlf: 2110 2556

    Tilmelding


    Eksperter i landbrugsrådgivning

    Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
    FÅ RÅDGIVNING NU
    dicecartphone-handsetbubbleleafearthclock linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram