Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

LANDBRUGETS TALENTFABRIK BLIVER TIL LANDBRUGETS TALENTUDVIKLING

NYT NAVN – SAMME KONCEPT – SAMME SUCCES

Christian R. Paulsen fortæller, at gruppen bag Landbrugets Talentudvikling har brugt tid på at filosofere lidt over deres navn og er kommet frem til, at det gamle navn ikke sad helt i skabet. Kan den omformuleres lidt? Jeg har ikke løsningen, andet end at den ikke hel sidder der endnu

Vores koncept går kort og godt ud på udvikling. Både på det forretningsmæssige, men også på det personlige plan. Vi hjælper kandidaterne med at samle de løse ender og skabe sammenhæng mellem drømme, planer og kompetencer.

Målet er klart – at kandidaterne kommer i gang med drømmen om det selvstændige liv. Det er kort sagt det, som vi er sat i verden for

Vi har derfor skiftet navn til Landbrugets Talentudvikling. Det flugter bedre med vores koncept, som går ud på at udvikle talenter og sende dem afsted mod en drøm, der er skræddersyet til dem.

Dermed afspejler det nye navn det, vi faktisk laver sammen med kandidaterne.

LØBER TØR FOR KANDIDATER

Vi ligger ikke på den lade side, selvom det er Coronatider. I Landbrugets Talentudvikling går det nemlig så godt, at vi stille og roligt løber tør for kandidater, fortæller økonomirådgiver Christian R. Paulsen. Derfor er vi på udkik efter nye kandidater med interesse for landbrug. Vi efterlyser dig, der går med drømmen om at blive etableret som selvstændig landmand, fortsætter han.

SKRÆDDERSY DIN DRØM

Vi har set på den forskel, vi har gjort for de kandidater, vi indtil nu har hjulpet frem til deres drøm. Fælles for dem har været, at de har været forskellige. De har ikke passet ind i kasser eller systemer som på en fabrik. De har skullet udvikle sig og modne på mange forskellige fronter.

De har via forløbet alle sammen gennemgået udvikling på forskellige fronter. Nogle har haft brug for at blive udfordret på, hvad deres drøm i virkeligheden var. Nogle er blevet udfordret på, om deres drøm nu også passede til det liv, de drømte om at få.

Andre har haft brug for at sætte endnu større fokus på specifikke kompetencer, som de har skullet have pudset af og styrket. Fælles for dem alle er, at de har arbejdet med deres forretningsidé, tænkt over den, lagt til og trukket fra, så de til sidst har stået med en realistisk og skræddersyet forretningsplan, der har kunnet iværksættes og føre dem tættere på deres drøm.

For mere info om Landbrugets Talentudvikling, kan du kigge på vores hjemmeside.

HJÆLP AT HENTE

Regnskabssæsonen er for alvor skudt i gang og ud kommer dugfriske årsrapporter med et økonomisk tilbageblik på det forgangne år. Tænk på at gøre noget godt for dig selv. Udnyt lejligheden, få værdifuld reklame og styrk dit renommé med en personlig ledelsesberetning.

Jakob Jessen

Afdelingsleder Strategi & Virksomhedsledelse
+45 96 15 30 62
KONTAKT OS, HVIS DU GÅR MED DRØMMEN. VI ER KLAR OG STILLER GERNE VORES ERFARING TIL RÅDIGHED FOR DIG.

Christian Reinholdt Paulsen

Økonomikonsulent
+45 96 15 30 63

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram