Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Mød en løve - Jon Jensen

Vi har talt med Jon Jensen og stillet ham 5 spørgsmål som han besvarer herunder...
Baggrund
Født og opvokset på landbrug. Uddannet Maskiningeniør. Manden med mange titler, blandt andet Direktør og Investor. Har været Direktør og investor i flere nødlidende virksomheder, med fokus på at redde virksomheden, genoprette driften og klargøring til salg af virksomheden igen. Senest er han blevet Investor i 3 landbrug. Desuden er han ejendomsinvestor i Viborg, og handler aktier i fritiden.
Hvordan er du forretningsorienteret?
Jeg udvikler virksomheder. Mit hoved fokus ligger på økonomi. Der skal være styr på tingene. Både ansatte, ejer og investor skal have det godt for at det lykkedes.
Hvad ser du, som det vigtigste fokus for en nyetableret landbrugsvirksomhed?
Man skal være med på den grønne bølge men ikke for enhver pris. Hoved fokus skal være på økonomien, for at skabe en god og sund virksomhed. For at det skal kunne blive en bæredygtig virksomhed skal der en god opstart til. Der skal være tillid og kemi mellem ejer og investor.
Hvilket fokus og hvilke kompetencer bidrager du med, som løve?
Etablering, indgangsprisen er alt afgørende. Realistisk fra start. Aftalerne med banker og samarbejdspartnere skal være på plads fra start, budgettet skal være gennemarbejdet inden opstart.
Hvorfor skal de unge arbejde frem mod at få muligheden for at stå over for Jer d. 3. november?
For at se nye muligheder og finde nye samarbejdspartnere. Der kan udvikle deres eget syn, men måske os hjælpe dem videre i planerne om at opstarte virksomhed.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram