Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Infomøde om Salmonella Dublin

Ikke flere Salmonella Dublin besætninger i Thy!

ONSDAG 15. MARTS KL. 19.00-22.00

Der er desværre kommet to Salmonella Dublin positive mælkekvægbesætninger i Thy i løbet af det seneste år, efter at vi i en årrække har været helt fri for sygdommen. Den ene har nu akut udbrud af Salmonella Dublin. Vi har brug for at stå sammen for at undgå at sygdommen breder sig yderligere.
Et udbrud af Salmonella Dublin koster nemlig utrolig mange penge. Det giver også mange store udfordringer for de personer/firmaer, som arbejder i eller servicerer landbruget.
Derfor inviterer vi hermed mælkeproducenter, klovbeskærer, inseminører og maskinstationer til et fællesmøde, for at vi kan få en fælles forståelse for, hvordan sygdommen breder sig, og hvordan vi beskytter de enkelte bedrifter:

Dagsorden: 
Velkommen ved Helle Slot, Thy-Mors Kvægdyrlæger 

Salmonella Dublin - sygdommen og hvordan beskytter du din ejendom fremadrettet, og hvordan kan vi hjælpe hinanden? Ved Line Fruergård-Roed, Viking Genetics og Nørager Dyrehospital. 

Udbrud af Salmonella Dublin på Vestermark. Hvad er der sket? Hvad gøres der for at komme udbruddet til livs og beskytte andre. Ved Mirjam Steffensen, Kvægdyrlægerne Kronborg 

Naboaftaler omkring smitteforebyggelse, kørsel af gylle, transport af dyr, dyr på græs etc. ved Vibeke Fladkjær, KvægXperten 

Afslutning ved Helle Slot, Thy-Mors Kvægdyrlæger

Undervejs serveres brød og kaffe.
Køer spiser

STED

Fjordland, Silstrupparken 2, 7700 Thisted

PRIS

Mødet er gratis, men af hensyn til forplejning vil vi meget gerne have tilmelding med navn og antal. Tag gerne dine medarbejdere med.

TILMELDING

Tilmelding sker ved mail til helle@dyrlaegegruppenthy.dk eller sms til 20254027 senest d. 11. marts.

ARRANGØRER

Lad os stå sammen og hindre at smitten breder sig!

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram