Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

15. december 2021

Hvad er min "gamle" vindmølle værd?

En af aktiviteterne i Fjordlands team for vedvarende energi er omsætning af brugte vindmøller. Møllerne fortsætter som hovedregel i drift på samme placering og er et populært køb for mange investorer. Hos Fjordland har vi noteret over 300 mulige købere til brugte vindmøller. Et vilkår for mølledrift, er at møllerne serviceres to gange årigt og for nyere møller kun én gang om året. Derfor er de fleste møller i god stand, også selvom de er 20 eller tæt på 30 år gamle.
De aktuelt høje priser på strøm, er gode priser for økonomien i vindmølledrift, og derfor er der netop nu flotte priser på brugte møller, og mange købere i markedet.

Er du mølleejer og af den ene eller den anden grund overvejer et salg, kan det være nu tiden er, for at tage stikket hjem.
Netop nu har vi seks møller til salg, som alle kan findes her og ellers kan prospekter rekvireres ved henvendelse til undertegnede.

I det aktuelle marked har brugte møller, der er i omegnen af 20 år gamle en markedspris med en faktor 1,2 til 1,5 i forhold til møllens gennemsnitlige strømproduktion over alle driftsår.

Om faktoren er den ene eller den anden, afhænger af stand, ejer/lejeforhold på møllegrunden, produktion og mølletype.
"Om du er investor eller mulig sælger, er vi klar med sparring på, hvad der er bedst for dig."

HENRIK DAMGREN

Rådgiver

Tlf.: 9663 0570
Email: hda@fjordland.dk
LÆS MERE OM VINDMØLLER HER

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram