Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

28. februar 2022

Hjælp til Ukraine

Krigen i Ukraine påvirker os alle. Her i landet ikke mindst de mange ukrainere, der tænker på deres pårørende og venner hjemme i Ukraine, ligesom de landmænd, der har eller har haft ukrainske medarbejdere, naturligvis er berørt af situationen.
Lars Kristensen
”Det er frygtelige beretninger, som vi hører fra Ukraine. Som landmænd og landboforening vil vi derfor gøre, hvad vi kan for at hjælpe og bakke helhjertet op om både ukrainere og Ukraine. I første omgang ved at dele informationer om de steder i Fjordlands område, hvor man kan bidrage med hjælp”, siger Lars Kristensen, næstformand i Fjordland og selv mælkeproducent med fem ukrainske medarbejdere
Fotograf: Max Kukurudziak

Til landbrug med ukrainske medarbejdere

Skive Kommune er klar med en hotline, der henviser til indsamlingssteder samt tilbyder krise- og psykologhjælp til lokale ukrainere: Kontakt Sprogskolen i Skive på tlf. 99153530. og læs mere på Sprogcenter Skive | Facebook.
Vi har samlet et par nyttige links til jer herunder

KRISEHJÆLP OG OMSORG TIL MEDARBEJDERE

Vær "large" overfor dine ukrainske medarbejdere, sådan lyder et af rådene fra SEGES arbejdsmiljø til alle de mange ledere eller arbejdsgivere i Danmark med medarbejdere fra Ukraine. Der kan også være krisehjælp at hente.
LÆS MERE

FORLÆNGELSE AF UDREJSEFRIST OG OPHOLDSTILLADELSER

Hvis man har en udløbet opholdstilladelse, kan dette gøre en svær situation endnu sværere for ukrainske ansatte i Danmark. Dog kan der være mulighed for at få fristen udskudt.
LÆS MERE

LANDBRUG & FØDEVARER

Hos Landbrug&Fødevarer har man samlet en lang række informationer til medlemmerne.
LÆS MERE
Kontakt os, vi står til rådighed...

ERIK POULSEN

Politisk konsulent

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
homeheartphone-handsetheart-pulse linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram