Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

21. marts 2022

Foråret er tid til at sælge ejendomme

Gør din ejendom klar til salg
Hvis man overvejer at sælge sin ejendom, kan det være en god ide at gøre den salgsklar. Det handler ikke bare om, at det er nemmere at få ejendommen solgt til den bedst mulige pris, hvis den tager sig indbydende ud udefra. Det handler også om at gøre sig klart, hvordan man er stillet efter salget fx skattemæssigt og økonomisk.
En gård

RYD OP

En af de ting der kan gøre underværker er at rydde op rundt om på ejendommen. Fx er det en god ide at fjerne olietanke, plastik og gammelt jern. Det kan måske også gøre godt med en gang maling eller aktuelt at fjerne store gamle træer, for eksempel udgåede elmetræer. Tilsvarende gælder, at det giver et godt indtryk, hvis indkørsel og veje er i orden. Hvis der er en eller flere gamle bygninger, kan det pynte på ejendommen at få dem revet ned. Det gælder også gyllebeholdere, hvor man enten kan få dem godkendt ved kontrol, eller fjerne dem hvis ikke de kan godkendes.

FÅ STYR PÅ TINGENE

Det er en god ide at få styr på nogle af de ting, som en potentiel køber måske ikke lige ser i første omgang. Det handler fx om at opdatere oplysningerne i BBR så de stemmer med virkeligheden. Det kan også være et spørgsmål om at bringe miljøforholdene i orden for eksempel ved kloakering. Hvis der er en forpagtning, kan det også være en god ide at opsige aftalen i god tid, eller få indføjet i nye kontrakter at de kan opsiges ved ejerskifte, så forpagtningen ikke kommer i vejen for en handel.

Overvejer du at sælge?

Få en helt og uforpligtende og vejledende snak med en af vores landbrugsmæglere om, hvordan du opnår det mest optimale salg af din ejendom.

VI STÅR TIDLIGT OP FOR DIG

SENIOR DEVELOPER

Hos Fjordland Mægler er vi specialister i salg af danske landbrug og landbrugsvirksomheder. Som rådgivende partner giver vi os god tid til at lytte, afdække og forstå den aktuelle situation. Proces og indsats tilpasses dermed hver enkelt kundes særlige behov og perspektiv. Hos Fjordland Mægler har vi nærvær, gennemsigtighed og forståelse for både menneske og forretning som vores vigtigste principper. Vi føler os tæt forbundne med kulturen og har gennem mange år arbejdet med landbrug med højt til himlen, store herlighedsværdier og personlige livsværker.

KOMPETENTE OG VELUDDANNEDE LANDBRUGSMÆGLERE

UX DESIGNER

Vores landbrugsmægleres erfaring er baseret på et solidt markedskendskab og netværk, og mæglerne uddannes og opdateres løbende om ny lovgivning og andre relevante emner via interne kurser samt faglige kurser hos Dansk Ejendomsmæglerforening, DLBR og andre relevante organisationer.
Personligt engagement og succesfulde resultater er stærke drivkræfter for vores forretning. Vi har modet til at gå nye veje og har gennem mange år udviklet vores køberkartotek og stærke netværksrelationer.
Vi er forankrede i det Nord- og Vestjyske, og kommer gerne ud til dig til en uforpligtende kop kaffe, hvor vi kan drøfte netop dine muligheder.

SKAL VI HJÆLPE DIG VIDERE?

Bestil en gratis salgsvurdering

KONTAKT OS NU

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
sungraduation-hatphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram