Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

7. oktober 2021

Fjordland er godt på vej

Den 21. juni 2021 blev datoen, hvor startskuddet for fusionen af vores tre landboforeninger og rådgivningsvirksomheder i det nordvestlige hjørne af Danmark blev skudt af.

Der er nu gået godt tre måneder inklusiv en sommerferie og mange af jer medlemmer og kunder har haft godt gang i marken med høst og efterårsarbejde.

I Fjordland har vi brugt tiden på mangeartede overordnede fælles tiltag. Et stort puslespil med mange brikker skal lægges. En af brikkerne er Fjordland i mediebilledet, hvor målet fortsat er en stor lokal synlighed. De tre landboforeninger og rådgivningsvirksomheder skal flettes sammen og stå med fælles front og ansigt ud mod jer medlemmer og kunder.

Derfor er der lanceret en ny hjemmeside Fjordland.dk. Vi synes selv, at det er blevet en flot side, så besøg den og tjek den ud. Den er stadig under udbygning. Find dine rådgivere og find fortællingen om Fjordland - gå bare på oplevelse.

HENRIK H. GALSGAARD

Direktør
Derudover er der oprettet en ny Facebook profil Fjordland DK i tillæg til de tre eksisterende profiler (Fjordland Skive, Fjordland Thisted og Fjordland Lemvig, som senere udfases). Så næste gang du runder Facebook, så ”like” Fjordland DK, og du er fremtidssikret på alle vores spændende nyhedsopslag og aktiviteter. Ligeledes er LinkedIn opdateret med ny profil Fjordland DK - find os - følg os.

Samling af intern IT inklusiv oprettelse af nye mailadresser er én af de større og tungere opgaver, som der arbejdes ihærdigt med. Alle medarbejdere har ny fået nye mailadresser xxx@fjordland.dk. De gamle er stadig aktive i en periode, så der tabes ikke informationer.

En anden meget vigtig brik i puslespillet er arbejdet omkring den fremtidige koncern organisation (bestyrelsen med tilhørende rådgivning samt ejerskabet af Fjordlands datterselskaber) samt forretningsorganisation (selve rådgivningen).

Fjordlands bestyrelse har konstitueret sig og formandskab og talsmænd er udpeget. Der er desuden etableret et politisk sekretariat, som aktivt skal styrke og løfte op omkring varetagelse af medlemmernes politiske interesser i samarbejde med bestyrelsen. Stå stærkere - sammen.

Desuden arbejdes der målrettet på de fremtidige ejerskaber og -strukturer af Fjordlands datterselskaber. Det er rådgivning indenfor grise, kvæg samt byggeri/teknik. Bestyrelsen har et klart ønske om, at sikre medlemmer og kunder en stærk specialiseret agrofaglig rådgivning til gavn for alle.

Endvidere er der fokus på harmonisering af rådgivningsydelser, prispolitik mm. i vores nye fælles Fjordland. I vil møde mange af de samme medarbejdere – men muligheden for specialisering og udvikling af rådgivningen vil blive styrket.

En tredje vigtig brik er organisationens opbygning i forretningen Fjordland (selve rådgivningen). Her arbejdes der med en organisation, som skal favne de tre lokationer i Lemvig, Thisted og Skive. Den overordnede organisation samt chefgruppen er på plads, og der er udpeget følgende afdelingschefer i afdelingerne. Se nedenstående organisationsdiagram.
I den kommende tid vil der i chefgruppen bl.a. være fokus på ny fælles strategi samt styrkelse af rådgivningen bredt. Derfor vil I også i diverse medier se stillingsopslag på en række nye medarbejdere. Baggrunden er stor travlhed og behov for nye kompetencer. Det er en unik mulighed for endnu højere ekspertise omkring den fremtidige rådgivning.

Alt i alt har vi gang i mange spændende opgaver og puslespillet omkring Fjordland er ved at tage form, og brikkerne falder på plads én efter én – selvom der stadig mangler brikker at blive lagt.

Tak for tålmodigheden.

HENRIK H. GALSGAARD

Direktør

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram