Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

4. november 2021

Johannes modtager Den Kongelige Belønningsmedalje

Økonomikonsulent Johannes Lillelund Aachmann havde den 22. august 2021 været ansat hos Fjordland, det tidligere LandboThy, i 47 år.

Fjordland har derfor indstillet Johannes Lillelund Aachmann til Den Kongelige Belønningsmedalje for en fortjenstfuld indsats.

Johannes Aachmann er uddannet regnskabstekniker fra Vejlby Landbrugsskole i begyndelsen af 1974, hvorefter han blev ansat i Roskilde Husmandskreds. I sommeren 1974 kom han til Mors, Thy og Han Herreds Husmandsforening i Jernbanegade i Thisted, og i 1975 var han med til at etablere konsulenthus i Frøslev på Mors. Det flyttede i 1979 til det fælles landbrugscenter i Nykøbing.
Fra 1993 var Johannes Aachmann sekretær for Morsø Husmandskreds indtil sammenlægningen i 2000 til Mors-Thy Familielandbrug. Han var leder af regnskabskontoret fra 1995 til opstarten af NordVest Agro i 2004. Her var han gruppeleder og senest konstitueret leder indtil maj 2008, hvor Mors-Thy Familielandbrugs rådgivning blev overdraget til LandboThy som i 2021 fusionerede med Lemvigegnens Landboforening og Landbo Limfjord, og i den forbindelse skiftede navn til Fjordland.

Siden 2008 har Johannes ydet kompetent rådgivning inden for skat, driftsøkonomi, sociale ordninger, finansiering, boopgørelser og dødsbobeskatning, ejendomsavancebeskatning, ophørspension m.v.

Overrækkelsen markeres 5. november ved et internt arrangement hos Fjordland i Thisted.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram