Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Ledelsesværkstedet: Ledelse på staldgangen inkl. implementering

Kurset er til dig, der mangler inspiration til at arbejde med din ledelse af medarbejder på staldgangen. Kurset er praktisk orienteret, så det er til dig, der arbejder med medarbejdere i hverdagen ud på staldgangen.

Emner vi kommer omkring på kurset

Oplæring af medarbejdere
Når nye medarbejdere kommer til, er det vigtigt at gribe oplæringen rigtigt an, så du som leder hurtigt, får en dygtig og effektiv medarbejder – uanset om vedkommende er dansk eller udlænding, faglært eller ufaglært.
På dagen, får vi indblik i, hvordan vi laver den bedste oplæring af medarbejdere. Hvordan en introplan og oplæringsplan ser ud, og du laver din egen for din bedrift, som kan implementeres hjemme på din bedrift.

Kompetenceudvikling af medarbejdere
Kompetenceudvikling er ikke kun en gevinst for den enkelte medarbejder. Der ligger også en stor gevinst for bedriften i at have en systematisk tilgang til at udvikle medarbejderne og dermed sikre et højere niveau af viden, da det fører større forståelse for og bedre løsning af opgaverne med sig. Kompetenceudvikling af udfordringerne i dagens landbrug er at sikre, at medarbejderne løbende udvikler deres kompetencer og dermed højner det faglige niveau på bedriften. Og langt de fleste medarbejdere er interesserede i at lære mere.

Motivation af medarbejdere
Hvordan man motivation af medarbejderne, så de udvikler sig og du udvikler dine kompetencer i arbejdet med andre mennesker og få det bedste frem i dine medarbejdere.
For at medarbejdere skal gøre deres arbejde bedst muligt, så skal de være motiverede. Som leder, er det fordelagtigt at du ved hvordan de motiveres bedst hver især.

Arbejdsplanlægning af hverdagen
Føler du nogle gange, at I løber rundt med hovedet under armen og bruger alt for meget tid på brandslukning? Du er ikke den eneste. Arbejdsplanlægning handler om at få struktur på arbejdsugen. Og det kræver, at man har overblik over, hvem der laver hvad, hvornår og hvor lang tid det tager. Vi skal arbejde med at planlægger i hverdagen, realistisk så I når det i skal, plus mere.

Varighed

Kurset er et 3 dags kursus fordelt over 3 måneder, så du har god tid til at arbejde med det du lærer, når du kommer hjem. Og som noget nyt, har vi på dette kursus også fokus på fokus på implementering af de ting du lærer på kurset, og derfor får du også 2 besøg hjemme på din egen bedrift, med ledelses rådgiver Vibeke Fladkjær Nielsen, hvor hun kommer med sparring til dig, og til hvordan du få implementeret din nye viden hjemme på din egen bedrift.
3 kursusdage med fuld forplejning
2 ledelsesbesøg hjemme i din egen hverdag (mulighed for at købe flere besøg til).
INTROPRIS: Pris: 9000 kr.
Kontakt mig gerne hvis du har spørgsmål eller tilmeld dig ventelisten nedenfor.

Vibeke Fladkjær Nielsen 

Kvæg- og ledelsesrådgiver
Mail: vfn@kvxp.dk
Tlf: 2110 2556

    Tilmelding


    phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram