Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

15. december 2023

Tag din ægtefælle med og udvikl jeres landbrug sammen

Gør som Henriette, giv din ægtefælle en billet til Fjordland Kongres i julegave
Her skal du møde Henriette Hald, som deltog på Fjordland Kongres i 2023 sammen med sin mand Anders. De er nu også er klar til 2024, hvor forretning og fremtiden i landbruget er på dagsordenen.
Anders og Henriette Hald med deres familie

EN MULIGHED JEG IKKE KUNNE SIGE NEJ TIL

Henriette inviterede sin ægtefælle Anders med til Fjordland Kongres i 2023, hvor hun som en del af hans julegave valgte at give ham både en oplevelse, men også mulighed for, at de sammen kunne have fokus på at udvikle deres landbrug – fokus på kongressen 2023 var ”Forandring og forretning i landbruget”.

"Da årets julegaveidé landede i min mailboks, var jeg ikke i tvivl: En bedre bundlinje. Hvem ønsker sig ikke det til sit landbrug i julegave?" fortæller Henriette med et smil. 
Flere spurgte hvorfor jeg dog ikke investerede i et spaophold eller en rejse til sydens sol, som julegaven til min mand. Men hvor mange af disse ophold kan give bedre bundlinje?

EN FÆLLES OPLEVELSE, SOM GJORDE OS KLOGERE

"Med et par billetter til Fjordland Kongres som julegave og deltagelse af os begge, fik vi sammen en god fælles oplevelse og blev klogere på de selvvalgte indlæg." fortsætter Henriette Hald

Man skal som landmand selv være opsøgende og aktiv for at udvikle sit landbrug, her er Fjordland Kongres en oplagt mulighed for at være netop det, da emnerne favner bredt og fanger både landmanden, men også ægtefællen. Anders og Henriettes deltagelse har sat mange tanker i gang, og de har brugt kongressen og indlæggene som inspirationsmiddel til at have fokus rette sted.

"Selv ønsker jeg at få mere viden om biodiversitet samt driften i landbruget og dets mange muligheder i fremtiden, ikke mindst nu, hvor vi driver vores deltidslandbrug fuldt økologisk." fortsætter Henriette

DET ER VIGTIGT AT HYGGE SIG SAMMEN

Udover landbruget, optræder Anders og Henriette med tyrolershows, hvor de har en baggrund som operasanger og organist.
Henriette mener at det er vigtigt at hygge sig sammen. Det kombineret med samtidig at få ny viden og inspiration ud fra de mange indlæg, som kan vælges om netop det fokusområde, du gerne vil give energi og modtage viden om, var altafgørende. Det så hun især, at der var mulighed for på Fjordland Kongres.

VÆLG LIGE NETOP DET DU INTERESSERER DIG MEST FOR

På Fjordland Kongres har du i 2024 mulighed for at vælge imellem hele 15 forskellige oplæg. I 2023 var Henriettes helt store interesse vakt, da hun så et oplæg om vindenergi. 

"Uheldigvis lagde dette oplæg samtidig med et af de andre oplæg hos en økologisk planterådgiver, så jeg gav min mand oplægget omkring økologisk planteavl i julegave og snuppede så selv den med vind for millioner. Det blev dog min mand, der gik beriget fra oplægget og det grinede vi af bagefter." fortæller Henriette Hald

Rådgiverne kom vidt omkring i deres oplæg, som var fyldt med koncentreret viden på et højt niveau og som alligevel var til at forstå.

EN GAVE AT GIVE - EN OPGAVE AT FÅ

Skal en gave virkelig blive en gave, så ligger den jo ofte forbundet med en opgave. 

"Dejligt med disse indlæg fra eksperter, der kan rådgive og vise nye veje, til at udvide horisonten. Man skal selvfølgelig ville tage opgaven på sig, men det er dejligt, når vi er to til at lytte og få ny viden, for så kan man tale om det bagefter og bringe denne viden i spil, for så at se om det er noget vi kan bruge i driften i vores landbrug bagefter. 
Med inspirationen fra sidste kongres så kan julegaven da også blive købt igen i år. Ren win win. Selvfølgelig har vi reserveret datoen og skal med den 6. februar 2024" slutter Henriette Hald af med et smil.

Der er mange gode grunde til at deltage på Fjordland Kongres

KØB DIN BILLET HER

DU FÅR VIDEN OG LÆRING

Der er en bred vifte af oplæg på kongressen. Her får du ny viden, lærer om de seneste tendenser og bliver opdateret inden for specifikke fagområder.

VÆRDIFULD OPLEVELSE

Samlet set kan din deltagelse på Fjordland Kongres 2024 være en berigende og værdifuld oplevelse, der kan bidrage til din faglige vækst og udvikling.

INSPIRATION

Få inspiration der giver perspektiver, nyskabende idéer, som kan give dig nye indsigter i dit arbejde og dit familieliv.

NETVÆRK

På Fjordland Kongres har du en fantastisk mulighed for at møde og netværke med landmandskolleger, deres ægtefæller, fagfolk og eksperter.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
hearteyeexitusersphone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram