Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

Det grænseløse liv på landet

...Det grænseløse liv på landet - få strategien på plads!

Sådan lød temaet på årets 3. udviklingsaften i Landbrugets Talentudvikling. Onsdag den 17. november samlede Fjordland 15 unge mennesker som går med drømme om at blive selvstændig landmand.  

Det er vigtigt, at prioritere de unge talenter i landbruget

Bestyrelsen i Fjordland ønsker at prioritere de unge talenter i landbruget. Vi ønsker at gøre en aktiv indsats for et godt planlagt og rettidigt generationsskifte. Vi vil udvikle, ruste og understøtte de unge menneskers lyst til at blive selvstændige landmænd.

Bestyrelsesmedlem Malene Bach Sevelsted deltog onsdag aften i Fjordlands ”Landbrugets talentudvikling”. 15 friske unge mennesker var sammen med dygtige rådgivere fra Fjordland mødt op i Skive for at høre Berit Møller fortælle om ”Det grænseløse liv på landet – få strategien på plads"!

Indlægget gav ud over ny viden og inspiration også mange gode drøftelser. En imponerende åbenhed gav værdifuld indsigt i de unges fremtidsønsker, motivationsfaktorer men også bekymringer. Det er en stor beslutning at blive selvstændig landmand og meget er på spil både økonomisk, personligt og familiemæssigt.

Work-life-balance

Fjordland er god til at knytte et bånd mellem de unge talenter og etablerede landmænd, som vil dele ud af deres guldkorn og erfaringer på godt og ondt om at være herre i eget hus.

De unge talenter var ret skarpe i deres mission - respekt! Der er fra start fokus på fortsat at arbejde på et godt omdømme for landbruget, samarbejde mellem by og land samt fokus på work-life-balance.

De unge udfordrer de gamle spilleregler indenfor vores erhverv herunder også generationsskifte. Hos Fjordland glæder vi os til at tage rejsen sammen med dem og i fællesskab have indflydelse på fremtidens spilleregler.

Et succesfuldt koncept

Fjordland har arbejdet med konceptet "Landbrugets Talentudvikling" igennem 4 år, og har etableret 4 unge landmænd den vej igennem. Konsulenterne arbejder i øjeblikket på 3 unge talenter, og aftenen den 17. november, gav yderligere 3 nye talenter på listen som der nu skal arbejdes på, ift. at få dem etableret som selvstændige landmænd.

Kontakt os hvis du gerne vil høre mere om Landbrugets talentfabrik.

Vores næste udviklingsaften afvikles slut februar/start marts

Følg med på vores Facebook side eller tilmeld dig vores nyhedsmail, for at se datoen når den bliver offentliggjort.

Landbrugets Talentudvikling

Læs mere om hvad Landbrugets Talentudvikling er
LÆS MERE HER

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram