Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

9. januar 2023

God start på året for Fjordland Mægler

Årets første uge hos Fjordland Mægler, har vanen tro været en travl uge.

Mange handler er blevet underskrevet lige inden nytår, mens andre lige har manglet det sidste og først falder på plads i starten af det nye år.

Derudover er årsskiftet også en tid hvor mange overdragelser finder sted, det betyder travlhed både med tinglysning af skøder, men også med nøgleoverdragelser.

På billedet har Ejendomsmægler og dagligleder af Fjordland Mægler Ole Sand været på overdragelsesforretning på Skyumbjergevej 9 - en ejendom med ca. 60 ha jord, hvor ejendommens mangeårige ejer Jørgen Pedersen overdrager nøglerne til Fokko de Jager fra Holland. Fokko har planer om at fortsætte sælgers drift, som består af udlejning af kyllingehus og planteavl. Jorden vil Fokko selv dyrke.

Endnu et eksempel på at Fjordland Mægler er en stærk, lokal forankret Mægler virksomhed med gode internationale forbindelser.
Fokko de Jager forventer at udleje stuehuset, idet han ikke selv vil bebo det. Så kender du en, der har brug for et stort herskabeligt stuehus, skal du bare sige til.
Mie Krogsgaard Nielsen
Vi forsøger altid at gøre det ypperste i vores forsøg på at servicere vores kunder, uanset om det drejer sig om et lille eller et stort hus, om det er en privat bolig eller landbrug og alt ind imellem.

MIE KROGSGAARD NIELSEN

Ejendomsmægler

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram