Fjordland Kongres: 7. feb. 2023 - Se mere her
NyhederArrangementerOm osMedarbejdereKarriereKontakt

26. august 2022

Fjordlands direktør kan fejre 25års jubilæum

Fjordlands direktør, Henrik H. Galsgaard, kan 1. september 2022 fejre sit 25-års jubilæum.

Henrik H. Galsgaard er opvokset på et landbrug, men for Henrik var det ikke landmandslivet som sådan der trak. I stedet blev han student i Struer, hvorefter han rejste til København for at læse økonomi på Landbohøjskolen. Her fik Henrik H. Galsgaard en cand.eocon.agro, altså med speciale i landbrugsøkonomi.

Han begyndte sin karriere i Fjordland-regi i 1997, da han blev ansat som økonomikonsulent i Det Thylandske Landøkonomiske Selskab i Hurup i Thy. På kontoret i Hurup arbejdede han som ung økonomikonsulent med økonomisk rådgivning, finansiering, strategi og generationsskifte. Det gik så godt, at han blev chef for økonomiafdelingen i 2003.
I 2007 blev Henrik H. Galsgaard adm. direktør i LandboThy - resultatet af samme års fusion mellem Det Thylandske Landøkonomiske Selskab og Landboforeningen NordThy. I 2008 kom omtrent 30 medarbejdere fra Nordvest Agro også til LandboThy. Den 11. november 2011 samlede man hele LandboThy i ét hus, nemlig i Videncenter Thy-Mors i Thisted. Direktøren har derfor bragt LandboThy og de godt 80 medarbejdere sikkert gennem flere udviklingsfaser.

I 2021 fusionerede LandboThy, Landbo Limfjord og Lemvigegnens Landboforening under navnet Fjordland. Her faldt valget af direktør for den nye forening og rådgivningsvirksomhed på Henrik H. Galsgaard, en opgave som han gik til med ydmyghed. Han var ganske enkelt stolt og beæret over at få opgaven som direktør for Fjordland og de lidt over 200 medarbejdere.
Henrik Hardboe Galsgaard

Henrik H. Galsgaard, adm. direktør, Fjordland

Leif Graversen Bestyrelsesformand Fjordland
”Vi er i Fjordlands bestyrelse rigtig glade for, at Henrik har påtaget sig den store opgave det er at implementere en fusion på tværs af en organisation med plus 200 medarbejdere og 1600 medlemmer. Det er en krævende opgave at samle tre landboforeninger og tre rådgivningsvirksomheder til landets største landboforening med rådgivningsvirksomhed på tre lokationer i den vestlige del af Limfjorden, men Henrik har med sit klare overblik og rolige væsen stået i spidsen for at gennemføre fusionen og skabe en fælles kultur i samarbejde med medarbejderne og bestyrelsen. Vel at mærke med økonomimandens faste blik på, at bundlinjen skal være i orden"
- siger Leif Gravesen, bestyrelsesformand, Fjordland
Udover sit virke som adm. direktør sikrer Henrik H. Galsgaard fremdrift og indflydelse for Fjordland via bestyrelsesarbejde i DLBR og SEGES. Derudover har han bestyrelsesposter i Fjordlands datterselskaber, SvineXperten, KvægXperten og BK Nord.
”Henrik er af natur nem at arbejde sammen med, og da han også har en bred viden inden for faget, har det givet en efterspørgsel efter hans kompetencer langt ind i DLBR og SEGES.”, fortsætter Leif Gravesen

Henrik H. Galsgaard bor ved Vestervig i Thy på sine bedsteforældres tidligere ejendom; et mindre landbrug med 30 hektar. Jorden er dog lejet ud. På gården bor han sammen med sin kone Annie og parrets yngste datter Kirstine. Den ældste datter Sarah er flyttet hjemmefra.

Når Henrik skal koble af, finder man ham ofte på cykel rundt på landevejene i Thy, hvor han efterhånden har mange kilometer i benene. Enten alene eller i flok, da han er medlem af den lokale cykelklub. For Henrik er det den måde, hvorpå han forsøger at hente energi og motion.

Henrik H. Galsgaard bliver fejret internt hos Fjordland 1. september.

Eksperter i landbrugsrådgivning

Vi giver dig 360° rådgivning. Du får det hele under det samme tag – og det er noget, vi ser som en stor styrke.
FÅ RÅDGIVNING NU
phone-handset linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram